Ellivuori

Sastamalan kaupungissa sijaitseva Ellivuori on vapaa-ajankeskus, jossa toimii mm. laskettelukeskus ja hotelli, lukuisine palveluineen. Ellivuoren alue sijaitsee luonnonkauniilla Rautaveden Salonsaaressa. Ellivuoren alue kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia, kun alueelle rakennetaan uusia kohteita.

LED näytön avulla Ellivuori Resort viestii vierailijoille matkailun nykyisistä ja tulevista palveluista tehokkaasti. Näyttö kiinnitettiin olemassa olevaan pyloniin, jolloin saavutetaan mahdollisimman moni tietä ajava jo kaukaa. Näyttö on kiinnitetty sille korkeudelle, että se näkyy mahdollisimman pitkälle alueelle ajaville. Sopivalla korkeudella että erilaisista ajoneuvoista näkee LED näytön viestit selkeästi.

Taulu on toiminut tosi hyvin!

– Susanna Hakala, Liiketoimintajohtaja, Ellivuori

Susanna Hakala, Liiketoimintajohtaja

Susanna Hakala, liiketoimintajohtaja kertoi, että visuaalisuus ja liikkuvan kuvan hyödyntäminen on tuonut paljon lisää suunnitteluun ja mainosmateriaalin ideoimiseen. LED näyttö mahdollistaa mm. säätilatietojen lisäämisen näytölle, kuvat ja videot. Säätieto on tärkeä varsinkin talvella läheisen laskettelurinteen käyttäjille. Mainosvideon moninainen käyttö onnistuu myös LED -näytöllä. Se kertoo tulevalle asiakkaalle hetkessä enemmän videolla kuin tekstiä pystyisi tuottamaan ja näyttö. Videomuodossa yksi kuva kerkeää kertomaan enemmän kuin tuhat sanaa. ”Vaihtuvasisältöinen mainos on ihan eri asia kuin ”pahvitaulu””

Myös mainosten vienti idean asteelta näytölle on vaivatonta ja nopeaa Campaign Management Systemsin (CMS) avulla. ”Ranskalaisilla viivoille tehdyt suunnitelmat saadaan nopeasti siirrettyä todellisiksi katseenvangitsijoiksi nopealla aikataululla.” Mainosaineisto voidaan päivittää etänä ja muokata tarvittaessa nopeasti tarpeen vaatiessa. LED näyttö tuo alueelle ja liiketoiminnalle uskottavuutta. Laite on jo itsessään viesti, että alue menee eteenpäin ja on mukana kehityksessä.

Jidokan puolelta asennus saatiin maaliin puolessa päivässä. Asiakkaan puolesta asennus ja järjestelmät on tehty niin, että käyttö on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Projektin tiedot

TOTEUTUSPÄIVÄ

12/2019

ASIAKAS

Ellivuori

KOKO

3,93 m2

NÄYTÖN STRATEGISET MITAT

2,40 x 1,64 metriä

TARKKUUS

P6

PIKSELIEN MÄÄRÄ

384 x 256 pikseliä

KIINNITYSRATKAISU

Kiinnitys pyloniin

Jidokalta löytyy valikoimasta monenlaisia välineitä viestintään, tilan ja tarpeen mukaisesti:

Kuvat toteutuksesta:

Säätiedot LED näytöllä
Ellivuori LED näyttö
LED-näytöt Jidokalta - Ellivuori LED-näyttö

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja tai onko mielessäsi kysymyksiä näytöistä? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.