Etra Megacenter Pirkkala

Pirkkalan ja Tampereen moottoritien läheisyyteen on rakentunut jättimäinen Etola-yhtiöiden Etra Megacenter Pirkkala rakennus. Uutuuttaan hohtavilla käytävillä liikkuu teollisuustuotteiden ja -tarvikkeiden sekä rakennustarvikkeiden hakijat. Tarjolla olevista tuotteista kerrotaan ulospäin myös seinässä olevalla 81m2 – P10 tarkkuuden omaavalla LED näytöllä.

Massiivinen 9500 neliön toimitalo tarvitsee myös suuren pinnan näkyäkseen läheiselle moottoritielle. Näytön kokoluokasta kertoo hyvin se, että näytön takana olevat huoltotasot kulkevat koko 7 metrin matkalta kolmessa eri kerroksessa. Välittömässä läheisyydessä on Pirkanmaan yksi vilkkainten liikennöidyistä valtaväylistä, jonka ohitse kulkee keskimäärin 44248 ajoneuvoa vuorokaudessa (Lähde: Vayla.fi, 2019).

Jättimäinen näyttö mahdollistaa vaikka päivittäin vaihtuvat mainokset. Lakanamainokseen verrattuna vaihtamisesta ei aiheudu kuluja ja kaikki mainosaineistot voidaan ajastaa etänä näkyville.  Näyttö mahdollistaa reagoimaan hetkessä tulevien päivien tapahtumiin sekä mahdollistaa luovan suunnittelun mainonnan suhteen.

Samalla kun aineisto vaatii suunnittelua, myös suuren LED näytön  suunnittelutyössä olimme mukana heti alussa. Näin näytölle saimme kaikkien eri osapuolien kanssa rakenteisiin sopiva sekä mahdollisimman näkyvän ja näyttävän paikan. ETRA Megacenter Pirkkalan näyttö valmistui parhaaseen aikaa ennen juhlapyhiä sekä avajaisia, joista viestitään näyttävästi näytöllä ohi ajaville ajoneuvoille. Kokonaisuutena projekti suiui jouhevasti ja näytöstä on tullut eri puolilta hyvää palautetta.

Uusi maamerkki Pirkkalaan on saapunut.

Etola-yhtiöitä ovat muun muassa Etra oy, Meltex oy, Nestepaine oy, Tiivistekeskus oy, Okartek oy ja Eurokumi oy.

Projektin tiedot

TOTEUTUSAIKA

2020

KOKO

81,72 m2

NÄYTÖN STRATEGISET MITAT

12 x 6,8 metriä

TARKKUUS

P10

PIKSELIEN MÄÄRÄ

1216 x 672

Jidokalta löytyy valikoimasta monenlaisia välineitä viestintään, tilan ja tarpeen mukaisesti:

Kuvat & videot toteutuksesta:

LED Näyttö Etra Megancenter Pirkkala
Pirkkalan suurin LED näyttö

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja tai onko mielessäsi kysymyksiä näytöistä? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.