Interaktiivisuus on nykyaikaa. Anna asiakkaan itse vaikuttaa.

OTA YHTEYTTÄ!

JÄTTITABLETIT

Interaktiivisuus on nykypäivää. Se on jokaisella taskussa mukana ja nykyään sitä osataan jo vaatia. Tähän tarpeeseen olemmekin tuoneet Jättitabletteja, joiden käyttökohteet ovat rajattomat Digital Signagen maailmassa.

Vaikuttavan kokoiset kosketusnäytöt saavat ihmiset pysähtymään ja tutkimaan itsestään esitettävää sisältöä. Ominaisuus toimii loistavasti mm. messuilla, kaupoissa ja vastaanottotiloissa.

Jättitabletteja tarjoamme kokoluokissa 15,6”, 21,5”, 24”, 32″, 43” ja 55″. Eri kokoluokat mahdollistavat löytämään sopivan välineen, juuri oikeaan tarkoitukseen. Esimerkiksi: 15,6” kosketusnäytöt ovat loistava kyselyihin ja 55” on hyvä lisä esittelytilaisuuksissa isoon messuosastoon.

Ratkaisumme ovat ulkonäöllisesti toisistaan erilaisia ja kaikkiin Jättitabletteihin tulee mukana oma jalusta. Useissa jalustoissa on mahdollista säätää näytön kallistuskulmaa. Kosketusnäyttö paneelit on mahdollista asentaa myös seinälle, säästäen arvokasta lattiapinta-alaa.

Esimerkkinä. Jättitabletti 21,5 

Pöytämalli kulkee kätevästi mukana, ja on valmis muuttuviin tilanteisiin. Oli kyseessä messut tai kivijalkamyymälä, se tarjoaa oivan lisän esitellä tuotteita tai palveluita syvemmin.

  • 21,5″ Full HD TFT LED
  • Näytön resoluutio 1920 x 1080
  • Kirkkaus: 300 cd/m2
  • Kontrastisuhde: 3000:1
  • Katselukulma: 89/89/89/89
  • Kapasitiivinen kosketusnäyttö
  • WiFi 2.4 GHz
  • Liittimet: 2x USB 2.0, HDMI (Output), SD, RJ45
  • Koko: 56,5 x 34 x 27,1 cm
  • Paino: 7,7 kg

Tarkemmat tiedot tuotteesta Vempele verkkokaupasta.

Käyttökohteita

Messut: Myynnin tukityökalu. Jos yrityksellä on laaja tuotevalikoima, on kosketusnäytön avulla helppo tuoda tuotteet heti ihmisten nähtäville. Pöydällä aina käden ulottuvilla ja tukenasi.

Vaatekaupat: Verkkokauppa kivijalkamyymälään. Asiakas voi tutustua syvemmin tuotevalikoimaa esim. etsiä erilaisia värejä tai tuotteen ollessa loppu tilata sen suoraan kaupan sisältä. Kun laitetta ei käytetä, voit käyttää sitä mm. tuotteiden mainostamiseen. Toimii myös myyjien/asiakaspalvelijoiden tukena, jolloin on nopea tarkistaa esim. saatavuustietoja asikkaan kanssa yhdessä.

Hotellit ja aulat: Anna ihmisille vapaus tutkia palveluitasi rauhassa. Esittele palveluitasi vieraille esim. hotellin ravintolan tiedot ja ruokalistat, läheiset tapahtumat ja erityisviestit/tapahtumat.

Opastus/matkailu -palvelut: Pohdit mistä saitkaan bussilipun ladattua? Tabletin avulla selvität monipuolista tietoa nopeasti. Toimii myös nykyaikaisena matkaoppaana, tuoden samalla paikkakuntasi matkailuverkkosivuja tutuiksi käyttäjälle.

Ota yhteyttä, niin etsitään sinullekin sopiva Jättitabletti käyttöösi! Vuokraus, ostaminen omaksi sekä leasing onnistuvat. Kysy meiltä lisää!

VERKKOKAUPPA

Ratkaisun tiedot

PANEELIEN KOKOLUOKAT

15,6 – 75″

SAATAVILLA OLEVAT RESOLUUTIOT

FULL-HD / 4K

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

Android

KATSELUKULMA

Laajat 178°

KOSKETUSNÄYTÖLLINEN

10 sormen monikosketusnäyttö

TUOTTEEN TYYPPI

Digital Signage

Tuotekuvat

Valkoinen android kosketusnäyttö 24"
Kosketusnäyttö 12,5" Android käyttöjärjestelmällä

Jäikö joku mielen päälle? Ota yhteyttä!

Kaipaako yrityksesi uusia keinoja myynnin tueksi? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä parhaat ratkaisut.