Jättimäinen mainosnäyttö asiakasviestintää ajatellen

Häijää, Sastamala

Häijään Äijä kauppakeskus sai oman LED-mainosnäytön vuoden alussa, kun 21,5m² mainosnäyttö pystytettiin kauppakeskuksen seinän viereen. LED mainosnäyttö on suunniteltu mainostamaan Häijään Äijän palveluita Sastamalan tietä kulkeville sekä Nesteen ja kaupan pihaan kääntyville taajaman asukkaille ja matkaajille.

Ympäristön kirkkauden vaihtelut huomioitiin automaattisella kirkkaudensäädöllä, jolloin auringossa kylpevä näyttö kirkastuu ja pimeällä himmenee sopivalle tasolle. Näin LED näytön kuva säilyy tarkkana ja näkyy hyvin pihaan saapuville asiakkaille.

Mainosnäyttö päätettiin nostaa mahdollisimman ylös ja näin saavuttaa maksimaalinen näkyvyys näytettävälle aineistolle. Ajoneuvoja liikkuu kauppakeskuksen ja viereisen Nesteen huoltamon välissä eri suunnista, mutta piha-alueen sisäänkäynnin puolella oleva näyttö näkyy hyvin laajan katselukulman ansiosta. Kohdetta varten suunniteltu ja käsityönä Jidokan toimesta, rakennettu kehikko kiinnitettiin tukevasti kiinni kauppakeskuksen rakenteisiin, jolloin se ei liiku kovissakaan myrskytuulissa.

Mainosnäytön aineisto päivitetään etäyhteyden avulla. Mainosten vaihtaminen on tehty asiakkaalle helpoksi. Etukäteen tehtävät aineiston ajastukset, erikoistarjoukset ja säätiedot voidaan päivittää muutamalla painalluksella. Asiakkaalle pidettiin käyttökoulutus sisällön hallinnointia varten. Lisäksi Jidoka tukee ja valvoo näytön toimintaa osana toimitettua kokonaisratkaisua.

Mainosnäytön tilaaja Janne Jokinen kuvailee näytön myyntitapahtuman ja lopputuloksen välistä yhteyttä: ”Minkä Jidokan työntekijät lupaavat – sen he myös pitävät”.

Projektin tiedot

SUUNNITTELU & TOTEUTUS PÄIVÄMÄÄRÄT

10/2018 – 1/2019

NÄYTÖN TARKKUUS

P10

NÄYTÖN KOKO

21,5m²

LED-NÄYTÖN KEHYSTEN KOKO

Leveys noin 7 metriä
Korkeus 8,5 metriä

Kuvat projektista:

ulkomainosnäyttö
mainoslakana

Lisää tyytyväisiä asiakkaita:

Jäikö joku mielen päälle? Ota yhteyttä!

Kaipaako yrityksesi uusia keinoja myynnin tueksi? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä parhaat ratkaisut.