Neste Mantunkulma

Jidoka tarjosi helpon ja nopean kokonaisratkaisun Mantunkulmalle.

Neste Mantunkulma sijaitsee keskellä kehittyvää Lempäälää. Vilkkaalla alueella liikennöi noin 31 000 ajoneuvoa viikossa, jotka yrittäjä halusi tavoittaa mahdollisimman tehokkaasti.

Potentiaalisille asiakkaille haluttiin mainostaa niin Neste Mantunkulman palveluita kuin esittää muidenkin toimijoiden mainoksia. Loistavalla paikalla sijaitsevan huoltoaseman todettiin olevan otollinen paikka mainostajien silmissä.

Asiakkaalla oli selkeä mielikuva ja tahtotila LED-näytön tuomista mahdollisuuksista. ”Näytöllä on tarkoituksena näyttää omia mainoksia, sekä tehdä mainosmyyntiä,” toteaa ytimekkäästi Neste Mantunkulman yrittäjä Jani Seppälä.

Jo parissa vuodessa näyttö on maksettu pois mainosmyynnillä. Huoltoaseman sijainti ja paikan vilkkaus kiinnostaa myös mainostajia,

– Jani Seppälä, Yrittäjä, Neste Mantunkulma

Jani Seppälä, Yrittäjä, Neste Mantunkulma

Vaihtuvalla sisällöllä tavoitetaan potentiaalisia asiakkaita

Yhteistyö Jidokan kanssa starttasi lupien hakemisella. Asiakas sai luonnoskuvat sekä hahmotelmat alueesta, johon LED-näytön vaikutus ulottuisi.

Useiden tieväylien sekä kauppojen läheisyydessä sijaitseva huoltoasema on jo muutaman kuukauden sisällä saanut runsaasti näkyvyyttä LED-näytöstä. Erittäin tarkalla P6-kuvatarkkuudella tavoitetaan läheistä tietä käyttävät autoilijat ja näytön vaihtuva sisältö mahdollistaa mainosten myynnistä tulevat lisätulot.

Avaimet käteen pakettina

Yrittäjältä tuli hyvää palautetta ulkonäytön hankinnasta sen käyttöönottoon. Jidoka hoiti kaiken LED-näytön luvista mainostamisen sujuvaan aloittamiseen, jolloin yrittäjä sai keskittyä itse pyörittämään muuta liiketoimintaa. ”Me kauppiaat ollaan kiireisiä. Mitä valmiimpana sain paketin, niin sitä helpompaa,” toteaa Seppälä.

Hoidamme puolestasi mm. lupahakemukset ja perustusten tekemisen, ja tarvittaessa avustamme myös esimerkiksi mainosmateriaalien suunnittelussa.

Projektin tiedot

TOTEUTUSAIKA

2020

KOKO JA TARKKUUS

4,46m² & P6

Kuvat toteutuksesta:

Jidokalta löytyy valikoimasta monenlaisia välineitä viestintään, tilan ja tarpeen mukaisesti:

Haluatko näkyä? Ota yhteyttä, niin autetaan alkuun!

Tarvitsetko lisätietoja tai onko mielessäsi kysymyksiä näytöistä? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.