Pesäpallo, tulostaulu – Rauma

pesäpallo tulostaulu

Uusi pesäpallo tulostaulu Raumalle, TopTeam Areenalle –  Jidokan helppokäyttöinen tulostaulujärjestelmä nyt käytössä.

Raumalla pelaavat pesäpalloa Otanlahden pesäpallostadionilla Feran naisten joukkue Superpesistä sekä harrastajia aina pienimpiin junioreihin asti. Tulostaulun etuna on että jokaiselle käyttäjäryhmälle on saatavilla samat ominaisuudet koko tulostaulusta. Silti käyttö säilyy helppona ja ohjaaminen on välitöntä. Samalla myös muita ominaisuuksia mm. mainosten näyttäminen, erilaiset videotiedostot, voi karsia tai ottaa käyttöön, ilman että käyttö muuttuu merkittävästi. Kun ottelutapahtuma on ohi, näyttö palaa mainos & tiedoitus -tilaan, mainostilan aineistot voi päivittää pilven kautta mistä vain.

Tulostaulun keskiosassa sijaitsevat mainokset tarjoavat katsojille lisätietoja urheiluseurojen sponsoreista. Näyttöä pystyy käyttämään monipuolisesti, sillä ottelun päätyttyä sen koko pinta-ala toimii mainospintana. Näyttö mahdollistaa erilaisten tilanteiden visualisoinnin asiakkaille mm. ajolähtö, pesät täynnä sekä kunnari -videoiden pyörittämisen helposti listalta. Kaikki yhden toimitsijan hallitsemana.

Sähköä säästäviä ominaisuuksia on hyödynnetty räätälöimällä Jidokan toimesta näytölle optimaaliset kirkkaustasot, jolloin näyttö on sopivalla kirkkaudella säässä kuin säässä. Sama on myös kerrottu ja huomioitu asiakkaiden osalta mainosmateriaalien suhteen, sekä näytön ulkonäössä suosien tummempia värejä. Tulostaulu on myös ajastettu olemaan pimeänä tiettyinä kellonaikoina, säästäen näin sähköä hiljaisempina aikoina.

Parasta tehdään yhdessä

Tulostaulu päätettiin sijoittaa lähelle kolmospesää, jolloin näyttö on sopivalla etäisyydellä katsomosta, pelaajista sekä yleisöstä. Pesäpallossa kentän pitkä pituus aiheuttaa monelle harmaita hiuksia. Takakentällä oleva näyttö vaatisi todella ison pinta-alan että näkyvyys olisi yhtä hyvä kuin nyt.

Näyttö on myös suojattuna mahdollisesti sitä kohti suoraan tai epäsuoraan tulevilta palloilta. Suojaverkko ottaa vastaan isoimmat pomput, jolloin näyttöön asti pallot eivät pääse.

Asiakkaita kuunnellen

Tulostaulunäkymää räätälöitiin vielä asiakkaan tarpeita kuunnellen entistä toimivammaksi pesäpallostadionille. Lopputulos sai asiakkailta kiitosta.

Tulostaulu vaikuttaa hyvältä. Meidän tekemät komeat videot pyöri viime pelissä ja yleisön reaktiosta päätellen, ne myös näkyivät!

Ensituntumana saatiin toivotunlainen ratkaisu, tulostaulu-osio selkeäkäyttöinen ja -näyttöinen, jalka/taulurakenteet hyvännäköisiä ja laadukkaan oloisia. Olitte ehtineet suojaverkonkin vielä lisätä, hieno homma! Asennus ja toimitus meni sovitun mukaisesti.

Tulostaulujärjestelmän asennuksen jälkeen tulostaulu on 24/7 etävalvonnan alaisena, jolloin asiakasta voidaan auttaa mahdollisimman nopeasti erilaisissa tilanteissa. Näyttävän ja modernin tulostaulutoimituksen jälkeen on helppo olla tyytyväinen.

Perustiedot

KOKO

9,2m2 (n.4,8 x 1,9m)

NÄYTÖN TARKKUUS

P10
(Pikselien välinen etäisyys mm)

PIKSELIEN MÄÄRÄ

480 x 192 pikseliä

Kuvia toteutuksesta:

pesäpallo tulosnäyttö
rauma fera pesapallo uusi tulostaulu
Onko sinulla tarve uusia tulostaulusi? Ota rohkeasti yhteyttä & vastaamme sinulle mahdollisimman pian!