Peurungan jäähalli, Vepe Center Peurunka

Peurungan jäähalli tulostaulu

Peurungan jäähalli, Vepe Center Peurunka – Jäähalli sijaitsee Peurungan kylpylän välittömässä läheisyydessä, näin tarjoten laajan valikoiman erilaisia palveluita myös jääaikojen ulkopuolella. Myös jäähallin sisällä toiminta on monipuolista sillä käyttäjiä on niin taitoluistelijoita, jääkiekko harjoittelivia kuin taitoluistelijoita.

Katsomotilaa löytyy 350 hengelle, jotka tulevat seuraamaan tapahtumia ja otteluita. Hallissa pelataan mm. jääkiekon 2-divisioonaa Peurunka Gladiatorsin toimesta. Halli sai osakseen vaikuttavan uuden tulostaulun, joka toimii otteluiden ulkopuolella tiedottamiseen sekä mainostuskäytössä. Lisätietoja mainostamisesta.

Vähävirtainen ratkaisu

Ottelun tai tapahtuman loppuessa tulostaulu esittää mainosmateriaalia pilvipalvelusta. Mainostamisessa otettiin huomioon sähkönhinnan muutokset, sillä jokaista kiinnostaa kulutus näytön ollessa päällä ja käytössä. Optimoimme käyttäjän kanssa sopivat kirkkaustasot näytölle, sekä hallin sulkeutuessa, myös näyttö menee automaattisesti pimeäksi.

Uutta teknologiaa – Uusia mahdollisuuksia

Teknisesti tulostaulu sijoitettiin parhaaseen katselukulmaan katsomosta sekä pelaaja-aitioista nähtäväksi. Tämä tarkoitti että toimitsija-aitioihin asennettiin erilliset 15″ LCD näytöt, jotka kertovat toimitsijoille sekä rangaistusaitiossa oleville pelaajille tulostaululla olevan tiedon selkeästi ja tieto on nähtävillä kokoajan.

Perustiedot

KOKO

13,8m2 P10 LED -tulosnäyttöjärjestelmä
15″ x 2, FullHD näytöt toimitsija-aitioon
15″ ohjainlaite

NÄYTÖN TARKKUUS

P10
(Pikselien välinen etäisyys mm)

PIKSELIEN MÄÄRÄ

576 x 240 pikseliä

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.