Ohjelmistotyössä Asiakkaalla

Tampere

Työntekijämme Jarno Vesterinen on työskennellyt asiakkaallamme Solitalla ohjelmistokehityskonsulttina vuoden 2015 syksystä lähtien. Solita Oy on merkittävä, suomalainen digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen.

Jarno on ollut osana tiimiä, jossa on sekä asiakkaan omia työntekijöitä että konsultteja muista yrityksistä. Jarno kehuu tiimin yhteishenkeä sekä kommunikaation onnistumista ja kertoo työskentelyn sujuvan vauhdikkaasti. Työkseen Jarno kehittää pääosin työpöytäsovellusta WPF-teknologialla. Ajoittain Jarno auttaa myös muissa ohjelmistokehitystehtävissä. Jarno kokee ammatillisesti kehittyneensä Solitalla ja kuvaa työympäristöä mahtavaksi.

Myös Solitalla on oltu Jarnoon tyytyväisiä. Näin sanoo Jarnon työkaveri, Solitan oma työntekijä, Arto Paasovaara: “Jarno pääsi todella nopeasti sisään projektiin ja sen teknologioihin. Projektissa on laaja teknologiaskaala, mutta tämä ei tuottanut mitään ongelmia. Asenteiltaan hän on erittäin sopiva tiimiin: tehdään asiat rennolla mielellä, mutta laadulla ja vastuullisesti. Projektiin saatiin Jarnon tullessa hyvä osaaja, ja olemme pystyneet myös parantamaan koodin laatua entisestään, yhdessä tiiminä toimien”.

Projektin tiedot

PÄIVÄMÄÄRÄ

Tammikuu 11, 2017

ASIAKAS

Solita

PROJEKTIN TYYPPI

Ohjelmistotyö asiakkaalla

Kuvat projektista

Jäikö joku mielen päälle? Ota yhteyttä!

Kaipaako yrityksesi uusia keinoja myynnin tueksi? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä parhaat ratkaisut.