Ylöjärven uimahalli

Ylöjärven urheilutalo-uimahalli siirtyi kesällä LED aikaan, kun kesähuollon yhteydessä asennettiin näyttävä LED näyttö uimahallin puolelle. Asennustyöt sujuivat rivakasti hyvin kuumassa ja kosteassa työympäristössä. Myös näyttö joutuu kovalle kosteissa olosuhteissa, jonka johdosta osat on valittu kestämään jatkuvan kosteuden tilassa.

Suuri LED näyttö on loistava valinta Ylöjärven uimahalliin, varsinkin kun uimahallin avarasta ikkunaseinästä tulvii tilaan paljon luonnonvaloa. Tässäkin tilassa on asennettu kirkkaussensori optimoimaan näytön kirkkautta ja täten myös energiankulutusta aina optimaaliselle tasolle. Näytön kirkkautta hallinoidaan etänä, jos kirkkaustasoja tarvitsee säätää erikseen tehdään se Jidokan ammattilaisten toimesta. Talven pimeään aikaan anturi pudottaa kirkkautta sisällä päällä olevien valojen tasolle. Yön ajaksi näyttö on ajastettu sammumaan ja syttymään uimahallin tuntien mukaisesti, näin säästetään virtaa kun näyttö on päällä kun hallissa on käyttäjiä.

LED näyttötaulu mahdollistaa tilassa monipuolisen viestinnän mm. Ylöjärven liikuntapalvelut kertoi näytöstä  sosiaalisen median puolella: ”Ylöjärven uimahalliin asennettiin tänään uusi led-näyttötaulu. Näytöllä näytetään tuttuun tapaan virtuaalijumppia ja lisäksi se toimii infotauluna.” Mukavia jumppahetkiä ja uinteja!

ylöjärven uimahallin led näyttö

Perustiedot

NÄYTÖN TARKKUUS

P3,9

NÄYTÖN KOKO

11m2

NÄYTÖN FYYSINEN KOKO

4,5 x 2,5 metriä

NÄYTÖN TARKKUUS

1152 x 640 pikseliä

Kuvia toteutuksesta:

ylöjärvi uimahalli lednäyttö
ylöjärvi uimahalli tulosnäyttö

Lisätietoja ratkaisusta tarjoaa

Ari
AriNäyttöratkaisujen myynti
Puh: 050 555 6000

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.