Loading...
Rekrytointi2019-06-18T11:09:14+03:00

Etsitkö uusia mahdollisuuksia työurallesi?

Avoimet työpaikat

Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa korostuu välittäminen, tasa-arvo, avoimuus, rehellisyys ja joustavuus? Olemme 30 loistavan tyypin Jidoka-perhe, joka välittää jokaisesta jäsenestään. Ota yhteyttä jos koet että neljä yritysarvomme sopivat sinulle: välittäminen, avoimuus, rehellisyys ja tasa-arvo.

Tavanomaisten työsuhde-etujen lisäksi meillä on tarjota työntekijöillemme mm. rengashotelli, muuttopalvelut, polkupyörähuolto, lämmin halli ajoneuvosi pienremontteja varten, hyvin edulliset pienremonttipalvelut sekä Urheilu- ja Äly-kiky. Esim. Kiky-tunteja käytämme fyysisen hyvinvointimme edistämiseen, ja osan työmatkapyöräilystä lasketaan työajaksi.

Tutustu myös mahdollisiin työkavereihisi alla olevissa videoissa! Markus on meillä R&D-hardisjätkä ja Juha on Markuksen taistelupari R&D-softapuolella. Joni tekee ohjelmistotyötä asiakkaillamme, ja Juho-Matti on meillä markkinointipuolella. Kaverit kertovat sinulle avoimesti, minkälaista on olla meillä duunissa.

Haluatko tietää lisää?

Vilkaise myös Alexin video kuinka Jidokan rekrytointi eroaa perinteisistä haastatteluista, ja minkälainen Jidoka on työnantajana. Voit tulla Jidokalle sellaisena kuin olet, keskustelemaan työtehtävistäsi ja siitä mitä haluaisit tehdä. Alex vastaa meillä Suomen liiketoiminnoista, asiakkaista sekä asiakkailla työskentelevistä työntekijöistämme.

Oletko itse samanlainen kuin nämä kaverimme, eli rehellinen, sinnikäs, oppimiskykyinen ja -haluinen, motivoitunut, ennakkoluuloton ja muista välittävä? Haluatko kehittää mullistavia älykkään tiedottamisen ratkaisuja, IoT-toteutuksia tai luoda massiivisia järjestelmiä, joilla on koko Suomen kansalle merkitystä?

Jos vastasi edellä esitettyihin kysymyksiin kyllä, ja sinulle on vähänkin tuttu esim. Java, C#, JavaScript (ja sen johdannaiset) tai HTML5, ota rohkeasti yhteyttä toimitusjohtajaamme Petriin tai alapuolella olevan lomakkeen kautta. Petri on loistava jätkä ja paiskii töitä kädet savessa siinä, missä muutkin. Hänet saat parhaiten kiinni puhelinnumerosta 040 184 7841, klo 7:00 – 19:00 välisenä aikana tai sähköpostilla petri[ät]jidoka.fi.

Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista Jidokan toimistolle!

HARJOITTELU & KESÄTYÖT

Lue artikkelista minkälaisia kokemuksia on aiemmin Jidokalla harjoittelussa/kesätöissä aloittaneilla ollut.

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.