Toimisto, Jidoka

Jidoka Technologies Oy tuo markkinoille uuden vaihtoehdon mainontaan ja viestimiseen, Taksitopin. Taksitoppi on taksin päällä oleva digitaalinen kaksipuoleinen LED -näyttö. Pirkanmaan alueella voit bongata taksin päällä olevan näytön Kuortti yhtiöiden taksien katolla. Mainosmyynnin taksitoppeihin hoitaa Ojakadun Mainostoimisto.

Taksitoppia testataan marraskuun ajan ja liikenteeseen se tulee Kuortti yhtiöiden autojen katolle joulukuun alussa. Vuoden alusta on tarkoitus saada n. 100-200 taksia mukaan Pirkanmaalta ja myöhemmin konsepti laajenee myös pääkaupunkiseudulle.

Taksitoppi sopii kaikille ajoneuvoille, se toimii kaikissa sääolosuhteissa ja valoisuus säätyy automaattisesti. Näyttö ei häikäise edes pimeällä. Mainosnäytöissä on sensori joka mittaa ympäröivää kirkkautta jatkuvasti ja muokkaa kirkkaustasoja tarvittaessa. Näin taksitopin kirkkaus sopii ympärillä olevaan valoisuuteen.

Etäpäivitettävänä se voidaan helposti päivittää ilman lisäkustannuksia. Aineisto ladataan langattomasti 4G -yhteyttä hyödyntäen. Tämä mahdollistaa mainonnan vaihtumisen ja joustavuuden mainosmateriaalin tekoon. LED -näyttö taksin päällä on tehokas tapa viestiä suurelle määrällä ihmisiä, ja kustannustehokkaasti.

Jidoka seuraa tiiviisti yhteistyössä Kuortti yhtiöiden kanssa, mitä kokemuksia mainosnäyttöratkaisusta taksin katolla saadaan. Jidokan toimitiloissa järjestettiin asiasta tiedotustilaisuus 7.11.2018 klo 14:00.

Jidoka Technologies Oy on Pirkkalassa sijaitseva digitalisaation monialayritys, joka on erikoistunut ohjelmistotuotantoon, laitteistosuunnitteluun ja -kokoonpanoon sekä digitaalisiin näyttöratkaisuihin ulko- ja sisäkäyttöön. Jidoka on toimittanut tuhansia IoT-laitteitaan ajoneuvoihin ja huvijahteihin Isossa-Britanniassa ja Karibian merellä.

Katso lisää www.jidoka.fi

Lisätietoja taksitoppien aineistosta: https://mainostoimistotampere.com/

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Petri Kiiskinen, Toimitusjohtaja, petri.kiiskinen@jidoka.fi, Puh. 040 184 7841

Kuvat lanseerauksesta