fbpx
Opiskelijalle2023-01-25T10:02:24+02:00

Tuleva ohjelmistokehittäjä – tee työharjoittelusi meillä!

Hakusessa työharjoittelu, josta saisi oikeasti työpaikan harkan jälkeen?
Jidokan junnukoodarikoulu saattaisi olla juuri se oikea paikka sinulle siinä tapauksessa.

Laita meille avoin hakemus ja löydetään yhdessä sinulle sopiva kolo Jidoka-perheestämme, nyt ja tulevaisuudessa ?

Mikä Jidoka?

Olemme taatusti Suomen ainutlaatuisimpia työnantajia. Meillä on tällä hetkellä yli 30, joista vain alle kymmenen on tullut meille suoraan palkkalistoille vaihtamalla toisesta yrityksestä. Loput, eli yli 20 jidokalaista, ovat päässeet meille töihin erilaisten harjoittelu- ja koulutusohjelmien kautta osallistumalla Junnukoodarikouluumme. Olemme vuosittain ottaneet 2 – 4 harjoittelijaa, joista on tullut meille ihan loistavia työntekijöitä.

Meillä on töissä esimerkiksi paljon entisiä TAMKilaisia, jotka tulivat aikoinaan meille ”junioreina” ja joille työharjoittelu oli ponnahduslauta suoraan palkkalistoille. Olemme myös tehneet paljon yhteistyötä erilaisten työvoimapoliittisten harjoitteluohjelmien kanssa, joiden kautta meille on tullut loistavia alanvaihtajia ja aiemmin työelämässä olleita konkareita. Jos olet oppimiskykyinen, -haluinen, motivoitunut ja sitkeä yksilö, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Jidokalaisista voi tulla sinulle se toinen perhe!

ohjelmistokehittäjä työharjoittelu harjoittelu

Meille työharjoitteluun

Oletko siis rehellinen, sinnikäs, oppimiskykyinen ja -haluinen, motivoitunut, ennakkoluuloton ja muista välittävä?
Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa korostuu välittäminen, tasa-arvo, avoimuus, rehellisyys ja joustavuus?
Haluatko auttaa kehittämään mullistavia älykkään tiedottamisen ratkaisuja, IoT-toteutuksia tai luoda massiivisia järjestelmiä, joilla on koko Suomen kansalle merkitystä?

Jos vastasi edellä esitettyihin kysymyksiin kyllä, laita rohkeasti viestiä alapuolella olevan lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä toimitusjohtajaamme Petriin, jonka saat parhaiten kiinni puhelinnumerosta 040 184 7841, klo 7:00 – 19:00 välisenä aikana tai sähköpostilla petri[ät]jidoka.fi.

Meillä saat tehdä, mitä osaat parhaiten, ja kehittyä haluamaasi suuntaan yhdessä kannustavien kollegoiden ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Lisätietoja yrityksestä löydät ohjelmistokehitys-, historia– ja työntekijätarinat-osioiden puolelta sekä blogistamme.

Tervetuloa keskustelemaan uusista mahdollisuuksista Jidokan toimistolle!

Työharjoittelu & kesätyöt

Lue artikkelista minkälaisia kokemuksia on aiemmin Jidokalla harjoittelussa ja kesätöissä aloittaneilla ollut.

Hae meille harjoitteluun tästä!
Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Go to Top