Koodaripula

Kasvua WooCommerce -verkkokaupalla

Joustavuus, helppokäyttöisyys, monipuolisuus, laajennettavissa tarvittavilla lisäosilla ja integraatioilla, varaa kasvulle, hakukoneystävällisyys ja mobiiliresponsivisuus.

Alex Bern
050 464 0184
alex@jidoka.fi

WooCommerce – käytön helppoutta

WooCommerce on yksi maailman käytetyimmistä WordPressin verkkokauppa alustoista, joka sisältää monipuoliset verkkokauppa toiminnot.

WooCommercen käyttäminen on helppoa kokemattomallekin verkkokauppiaalle. Kaupan perustaminen on nopeaa, kun mukana on joukko ammattilaisia.

Älä siis epäröi vaan lähde kasvattamaan myyntiä yhdessä luotettavan kumppanin, Jidokan kanssa.

Taustoiltaan monialaiset kehittäjämme pystyvät räätälöimään verkkokaupan ilmeeseesi sopivaksi kokonaispaketiksi.

Kasvua WooCommerce -verkkokaupalla

Toteutamme yrityksille eri tarkoituksiin sopivia WooCommerce verkkokauppoja.

Tarjoamme tukea verkkokaupan eri vaiheisiin, aina maksutapojen hankinnasta logistiikan mietintään. Toteuttamistapoja on monia, joten on hyvä saada verkkokauppa mahdollisimman nopeasti toimintaan.

Suosittelemme että jokaisella kivijalkakaupalla on hyvä olla myös toimiva ja aina avoinna oleva verkkokauppa, joka tuo lisää ostosvirtaa. Jos asiakassegmenttisi on kapea, voit verkkokaupan avulla tavoittaa satoja uusia asiakkaita.

Parasta WooCommercen käytössä on sen helppous ja mukautuvuus kasvuun. Voit myydä 24/7 ja ihan mihinpäin maailmaa tahansa.

Edut

  1. Räätälöimme kaupan suoraan käyttöösi, jolloin pääset aloittamaan myymisen heti.
  2. Kauttamme saat toimivan verkkokauppapohjan, joka on räätälöity tarpeen mukaan.
  3. Kasvun alkaessa verkkokauppaa voidaan muokata palvelemaan uusia massoja sekä ominaisuuksia.
  4. Osaamme suositella laajasta lisäosien kirjosta tarvittavat.
  5. Meiltä löytyy myös kokemusta postitus ja maksutapojen vaivattomasta toteuttamisesta.

Jidokan kanssa onnistut

Ohjelmistokehittäjien ja useiden eri alojen asiantuntijoina rakennamme asiakkaalle juuri sopivan verkkokauppa alustan valmiiksi.

Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisista verkkokauppa-alustoista ja erityisestä WordPress/WooCommercella tehdyistä alustoista. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja toteutamme mitä on mahdollista sekä järkevä tehdä resurssien ja aikataulujen puitteissa.

Sivustolle on mahdollista asentaa lukuisia eri lisäosia. Meillä on näistä kokemuksia, joten osaamme valita sekä suositella parhaimpia käyttöösi tarpeen vaatiessa.

Seuraamme verkkokaupan kehitystä jatkuvasti, jolloin olemme perillä uusista ominaisuuksista sekä asiakkaiden tarpeista kun verkkokauppa kasvaa.

Edellisistä asioista voimme olla varma, sillä meillä on kokemusta omasta verkkokaupastamme – Vempele.

Tiimi

Tiimi toimii. Jidokalta löytyy useampia henkilöitä joilla on kokemuksia visuaalisesta suunnittelusta sekä verkkokauppojen pystyttämisestä.

Asiakasreferenssit

Vempele verkkokauppa

woocommerce kauppa

Onnistumistarina Vempele -Tesla tarvikkeita minnepäin vain Suomea/maailmaa

Verkkokauppa perustettiin alun perin eri tuotteita ajatellen, josta perustajan mielekiinnon takia homma lähti kehittymään ja otti varsinaisia isoja hyppäyksiä lähivuosina.

Tesla lisävarusteita oli hankala löytää, joten siitä se idea lähti. Oli peruslaatuinen ongelma, joka varmasti koskisi myös muita Teslan omistajia.

Nykyisin Vempeleellä menee hyvin. Toiminnat ovat laajentuneet sekä jatkuvaan kehittämiseen on panostettu. Valikoima kasvaa jatkuvasti ja uusina tuotealueina voidaan pitää Teslaan sopivia kevyitä vanteita ja renkaita. Verkkokauppa on avittanut niin että töihin on pitänyt palkata lisää henkilökuntaa sekä varsinaista myymälää on laajennettu.

Kaikki tämä toimivan ja hyvin optimoidun verkkosivun ansiosta. ”Tietyin väliajoin liiketoiminnan kasvaessa ollaan haluttu lisää uusia ominaisuuksia, asiakkaiden ja myös meidän helpottamiseksi. Ominaisuuksia on ollut helppo lisätä myöhemmin.” – Petri Kiiskinen

”Myös tuotteiden lisääminen on vaivatonta ja verkkokauppa puolta muun liiketoiminnan parissa pääsee aloittamaan varsin matalalla kynnyksellä” eikä ylläpito vaadi isoja summia.

Liiketoiminta ei ole rajoittunut vain Suomen rajojen sisälle vaan esimerkiksi tuotteille on ollut kysyntää mm. Ruotsista, Norjasta ja Ranskasta.

Verkkokauppaan voit tutustua osoitteessa www.vempele.fi.

Ota yhteyttä

Lisätietoja WooCommerce verkkokaupan mahdollisuuksista tarjoaa

Alex Bern
050 464 0184
alex@jidoka.fi

Alex Bern - rekrytointi ja ohjelmistopalveluiden myynti

Aika päivittää verkkokauppa?

Laita viestiä, niin otamme yhteyttä.