Kerhotoiminnalla yhteisöllisyyttä

Kerhotoiminta ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä Jidokalla, varsinki etätöiden lisääntyessä ja asiakaskoodareiden työskennellessä eri kohteissa. Kerhotoimintamme perustuu työntekijöiden mielenkiinnon kohteisiin ja siksi niiden tyypit vaihtelevat kulloisenkin henkilökunnan mukaan. Tällä hetkellä aktiivisimpien ja pitkäaikaisten kerhojen listalta löytyvät esimerkiksi elokuva- ja pyöräilykerho. Uusimpina lisäyksinä puolestaan ruutiase- ja moottorikerho.

Pyöräilykerho

Pyöräilykerho perustettuu kotitalotoimistoon muuton yhteydessä kesäkuussa 2020 ja sen puitteissa olemme päässeet osallistumaan Kilometrikisaan, joka järjestetään joka vuosi aina kesäisin ja talvisin. Tänä vuonna pyöräilyyn osallistui 5 henkilöä, jotka pyöräilivät yhdessä melkein 2200 kilometriä ja säästivät 153 litraa bensaa ja 382 kiloa hiilidioksidipäästöjä! Suunnitelmissa on osallistua kisaan myös ensi vuonna ja saada entistä paremmat tulokset silloin.

Jidokan pyöräilykerho

Elokuvakerho

Korona on rajoittanut vuonna 2016 perustetun elokuvakerhon toimintaa jo yli vuoden, mutta tämän vuoden heinäkuussa kerholaiset pääsivät taas nauttimaan leffateatterin antimista. Elokuvaksi valikoitui tuolloin Marvelin Black Widow ja tällä viikolla vuorossa on James Bondin uusin No Time To Die. Leffa-arvostelun löydätte Jidokan Instagram-tililtä leffan jälkeen ?

Ruutiasekerho

Tämän vuoden syyskuussa aloitti toimintansa Jidokan ruutiasekerho, joka vie ensin halukkaat kokeilemaan ammuntaa ja jatkaa sitten toimintaansa, jos jäsenillä riittää kiinnostusta asiaan. Syyskuun lopussa jäsenet kävivät Ruutisavu Tampere – sisäampumaradalla testailemassa pistooleita. Mukana oli muun muassa:

  • .22 LR Ruger MK4 -pienoispistooli
  • 9mm-pistoolit esim. Glock 17, Walther PPQ, CZ Shadow 2
  • ja revolvereista: Smith & Wesson sekä Ruger .38spl, .357mag sekä .44mag

Ensi kerralla on aikomus kokeilla reserviläiskivääreillä ammuntaa ja jatkosta päätetään tämän jälkeen.

Moottorikerho

Uusimpana lisäyksenä kerhotoimintaan on ehdottomasti Moottorikerho, jonka tarkoituksena on kokoontua ensimmäisen kerran lokakuun lopussa ajamaan kartingia Pirkkalan Motorspace-areenan ulkoradalle. 700 metrin valaistulla ulkoradalla pääsee maksimissaan 70 km/h satoi tai paistoi, joten kerhon ensimmäinen kokoontuminen ei ole heikkohermoisille. Lisätietoja löydät somestamme sen jälkeen, kun ensimmäinen kokoontuminen on järjestetty ja hurjastelut suoritettu.