Matinkylän jääurheilukeskus
– Ilmatar Areena

led-screen

Matinkylän uusi jääurheilukeskus, Ilmatar Areena, avasi ovensa yleisölle 1.11. ja Jidokan uusimpia näyttöjä päästiin heti ihailemaan. 3 jääkaukaloa, 2 kuntosalia ja 2 liikuntasalia käsittävä kompleksi on ottanut merkittäviä askeleita kohti hiilineutraaliutta ja on tärkeä harjoitus ja ottelupaikka erityisesti jääkiekon pelaajille. Hiilineutraaliudella tuetaan paitsi ympäristöä, mutta myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa hallien tiloissa.

Projektin tiedot

TOTEUTUS

2021

ASIAKAS

Espoon kaupunki

KOOT

LED-tulosnäytöt: 2-19,1m2
Infonäytöt: 4,7m2

TARKKUUS

P3 (Pikselien välinen etäisyys mm)

Koko paketti samalla kertaa

Jidoka toimitti uuteen jäähalliin useamman näytön tulostaulukokonaisuuden, joista sekä pienimmän että isoimman tulostaulun löytää Ilmatar 1 -jääkaukalon yhteydestä. Näyttöpintojen lisäksi pakettiin kuului Jidokan helppokäyttöinen hallintajärjestelmä, jolla näyttöjen sisältöä ohjataan erillisiltä kosketusnäytöiltä käsin.

Jidokan tulostaulujen lähtökohtana on alusta lähtien ollut tehdä tulostaulujärjestelmä, jota kuka tahansa pystyy käyttämään hyvin lyhyen tutustumisen perusteella. Tulostaulumme ovat järjestelmällisesti näyttäviä ja monikäyttöisiä, ja niillä voi pistelaskun lisäksi kerätä lisätienestejä mainostamisella ja näyttää erilaista mediaa yleisölle. Lisää tulostaulujemme hyödyistä voi lukea täältä.

Helppokäyttöinen ja näyttävä tulostaulu monilajituella

Ilmatar Areenan tulostaulujen lisäksi Jidoka toimitti myös hallintaohjelmiston niille. Tällä hetkellä optimoituna on jääkiekolla tarkoitettu tulostaulunäkymä, mutta tuettujen lajien kirjoon on lähitulevaisuudessa tulossa ringette, lentopallo, taitoluistelu ja koripallo. Lisäksi salibändyn, futsalin ja käsipallon lisääminen on suunnitelmissa.

Käyttäjällä on tehty helpoksi muuttaa niin pisteitä kuin kellonkin asetuksia. Näyttöpinnat mahdollistavat myös lisätulojen hankkimisen mainonnalla pelien aikana ja niiden ulkopuolella. Järjestelmän mukana tulee muutamia oletusvideoita ja -ääniä eri lajeille, mutta myös oman materiaalin näyttäminen onnistuu ongelmitta.

Ikimuistoinen elämys yleisölle ja pelaajille

Ilmatar Areenan uudet näytöt on suunniteltu näyttäviksi ja ne mahdollistavat kaikenlaisen median esittämisen otteluiden aikana ja niiden ulkopuolella. Järjestelmän helppokäyttöisyys takaa sen, että myös harrastelijajoukkueet voivat ladata omat pelaajaesittelynsä ja sponsorien mainokset tulostauluille peliensä aikana sekä pitää yleisön kartalla pelitilanteesta.

Lisää tulostaulujärjestelmästä voit lukea Jidokan blogista ja tuotesivustolta.

Kuvia toteutuksesta:

Halli 1, 24m2 P3 LED-näyttö ja 2m2 P3 LED-tulosnäyttö:

tulostaulu espoo matinkylä
led-screen
led tulostaulu
led tulosnäyttö

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!