Project Description

LED-näytöt pakettiratkaisuna

led-screen

Jidoka toimittaa kaiken tarvittavan avaimet käteen -kokonaispakettina. Osaamme ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset tarpeet yksilöllisesti, ja meiltä onnistuu eri rakentamiskohteet, LED -näytön telinerakenteet, sopivien yksiköiden valinta kohteen mukaan sekä konsultaatio näytön valinnassa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Pirkkalassa, josta toimitamme näyttöjä ympäri Suomen.

Meiltä saat henkilökohtaisen avustuksen oikeanlaisen LED -näytön valintaan. Valitsemme kanssasi erilaisiin tarkoituksiin sopivat ja kustannustehokkaat LED-seinäratkaisut. Käytämme viimeisintä teknologiaa Jidokan toimittamissa ratkaisuissa, joiden toimivuuden takaa useiden vuosien ammattitaito ja lukuisat rakennusprojektit, joista voit lukea lisää asiakasrekisteristämme.

Kaikki lähtee sinusta – mitkä ovat tarpeesi ja mitä haluat saavuttaa näytön avulla? Me voimme auttaa sinua toteuttamaan ideasi. Saavutetaan tavoitteesi yhdessä!

Perustiedot

KÄYTTÖKOHDE

Sisä- ja ulkotilat

SAATAVILLA OLEVAT TARKKUUDET

P 1.2 – 30
(Pikselien välinen etäisyys mm)

KABINETIN KOKOLUOKKA ESIMERKKI

96 x 80 cm

NÄYTTÖKOKONAISUUDEN ESIMERKKI

P4 – 3,9m² – Turun Ylioppilaskyläsäätiö
P6 – 3,93 m2Autopesu Neste Häijää
P10 – 21,5m² – Neste Häijää
yli 81m² – ETRA Megacenter Pirkkala

RESOLUUTIO

Riippuu kabinettien lukumäärästä ja tarkkuudesta

EDUT

Saumaton kuvapinta-ala
Energiatehokas
Pitkä käyttöikä
Voidaan koota mihin vain muotoon ja tilaan
Paras ulkokäyttöön
Kirkkaudeltaan mukautuva

Miksi hankkia LED-näytöt Jidokalta?

led mainosnäyttö

Kokemus

Meillä on useiden vuosien kokemus mainosnäyttö -ratkaisuista. Tarkkailemme koko ajan alan kehittymistä, niin Suomessa kuin maailmalla tapahtuvissa trendeistä. Olemme kokemuksen perusteella oppineet, mitkä ratkaisut sopivat Suomen haastaviin olosuhteisiin.

Yksi yrityksen vahvuuksista ovat eri alojen asiantuntijat, ja talosta löytyy kaikki tarvittava aina koodareista rakennusalan ammattilaisiin. Monipuolinen osaaminen on selkeä vahvuutemme, jolloin työt etenevät sovitusti aikataulussaan ja niitä katsellaan monesta eri näkökulmasta prosessin aikana. Voit luottaa meihin aina suunnitteluprosessista lupa-asioissa auttamiseen.

Taustalla on myös tiivis yhteistyö LED-komponentteja valmistaviin tehtaisiin, joka takaa, että asiat hoituvat sovitusti. Meiltä löytyy myös elektroniikkaosaamista yli 10 vuodelta. Yrityksen sisäinen “Jidoka-perhe” on sitoutunut tekemään kaikkensa jokaisessa projektissa. Tämän lisäksi yritysarvoistamme löytyvä välittäminen korostuu myös asiakastyössä.

Koko paketti kerralla

Saat yhdestä paikasta kaiken tarvittavan LED -näyttöä varten. Meiltä saat näytön lisäksi tietoa näytön ylläpitopalvelusta ja sen toiminnasta, koulutuksen hallintaohjelman käyttöön, sekä tarpeen tullen apua etäyhteyden välityksellä. Riippuen tarpeistasi, voimme myös luoda sopivat mainosviestit ruudulle sekä opastaa ja antaa tukea aina tarvittaessa.

Laatu

Käyttämiämme LED-näyttöyksiköitä ja komponentteja käytetään ympäri maailmaa. Tehtaan suorittamien laatutestauksien jälkeen suoritamme vielä Suomessa oman testauksen: rasituksen, virrankulutuksen, kirkkaudensäädön ja käytön osalta. Vasta tarkistuksien jälkeen on tuote valmis asennettavaksi.

Ekologisuus

Asetamme aina näyttöjen kirkkauden säätymään ympäristön kirkkauden mukaisesti. Tekniikkaa hyödyntämällä näytöt käyttävät vähemmän energiaa, esimerkiksi vuoden pimeinä aikoina, ja uusin teknologia takaa energiatehokkaan ratkaisun.

Räätälöinti

Suunnittelemme juuri tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden. Suunnittelutyöstä omaamme kokemusta arkkitehtien, maanmuokkaajien, rakentajien, insinöörien ja konsulttien parissa. Kauttamme saat villeimpiinkin ideoihisi vaikuttavia LED-näyttöjä – juuri sinulle kustomoiduista paneeleista ja sopivista osista.

Huolto ja reagointiaika huipussaan

Kompaktin yrityksemme joustavuus ja komponentteja valmistavien tehtaiden kanssa tehty tiivis yhteistyö takaavat, että asiat hoituvat nopeasti ja ongelmat korjataan heti. Huollamme LED-näyttöjä niin paikan päällä kuin toimitiloissamme Pirkkalassa. Varastoltamme löytyy aina varaosia LED-ratkaisuiden huoltoa varten, jotka asennetaan yli 10 vuoden elektroniikan ja sähköalan rautaisella ammattitaidolla.

Oikea kirkkaus varmistettuna

Toimittamamme ratkaisut testataan ja kirkkauspykälät säädetään vielä käsin, jolloin varmistetaan esitysmateriaalin näkyminen oikealla kirkkaudella, sillä liian kirkas näyttö saisi asiakkaan katseen kääntymään pois.

Asenne!

Työntekijöidemme asenne on rautaa ja työyhteisömme perustuu ihan oikeasti välittämiseen, tasa-arvoon, avoimuuteen ja rehellisyyteen. Työt hoidetaan sovitulla aikataululla ja asiakkaan puolesta tehdään kaikkemme, jotta lopputulokseen sekä käyttökokemukseen ollaan tyytyväisiä. Jidokan ja asiakkaan yhteinen matka ei myöskään lopu näytön valmistumiseen, vaan tarjoamme tukea sekä vinkkejä myös sen jälkeen.

Olemme täällä täysin sinua varten ja odotamme innolla yhteistyötämme!

Esimerkkejä ratkaisuistamme

Toijalan Rautatieasema LED näyttö - mainosta ilmaiseksi
Ellivuori LED näyttö

Asiakastarinat ja käyttökohteet

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro lisää, niin teemme tarjouksen!

Kerro lisää kohteestasi viestissä, niin pääsemme heti alkuun. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.