LED-näytöt pakettiratkaisuna

led-screen

Jidoka toimittaa LED-näytöt avaimet käteen -kokonaispakettina. Osaamme ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset tarpeet yksilöllisesti, ja meiltä onnistuu eri rakentamiskohteet, LED -näyttöjen telinerakenteet, sopivien yksiköiden valinta kohteen mukaan sekä konsultaatio näytön valinnassa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Pirkkalassa, josta toimitamme näyttöjä ympäri Suomen.

Meiltä saat henkilökohtaisen avustuksen oikeanlaisen LED-näytön valintaan. Valitsemme kanssasi erilaisiin tarkoituksiin sopivat ja kustannustehokkaat LED-näytöt. Käytämme viimeisintä teknologiaa Jidokan toimittamissa ratkaisuissa, joiden toimivuuden takaa useiden vuosien ammattitaito ja lukuisat rakennusprojektit, joista voit lukea lisää asiakasrekisteristämme.

Kaikki lähtee sinusta – mitkä ovat tarpeesi ja mitä haluat saavuttaa LED-näytön avulla? Me voimme auttaa sinua toteuttamaan ideasi. Saavutetaan tavoitteesi yhdessä!

Perustiedot

KÄYTTÖKOHDE

Sisä- ja ulkotilat

SAATAVILLA OLEVAT TARKKUUDET

P 1.2 – 30
(Pikselien välinen etäisyys mm)

KABINETIN KOKOLUOKKA ESIMERKKI

96 x 80 cm

NÄYTTÖKOKONAISUUDEN ESIMERKKI

P4 – 3,9m² – Turun Ylioppilaskyläsäätiö
P6 – 3,93 m2Autopesu Neste Häijää
P10 – 21,5m² – Neste Häijää
yli 81m² – ETRA Megacenter Pirkkala

RESOLUUTIO

Riippuu kabinettien lukumäärästä ja tarkkuudesta

EDUT

Saumaton kuvapinta-ala
Energiatehokas
Pitkä käyttöikä
Voidaan koota mihin vain muotoon ja tilaan
Paras ulkokäyttöön
Kirkkaudeltaan mukautuva

Miksi hankkia LED-näytöt Jidokalta?

LED näyttö sisälle P2

Kokemus

Meillä on useiden vuosien kokemus mainosnäyttö -ratkaisuista. Tarkkailemme koko ajan alan kehittymistä, niin Suomessa kuin maailmalla tapahtuvissa trendeistä. Olemme kokemuksen perusteella oppineet, mitkä ratkaisut sopivat Suomen haastaviin olosuhteisiin.

Taustalla on myös tiivis yhteistyö LED-komponentteja valmistaviin tehtaisiin, joka takaa, että asiat hoituvat sovitusti. Meiltä löytyy myös elektroniikkaosaamista yli 10 vuodelta. Yrityksen sisäinen ”Jidoka-perhe” on sitoutunut tekemään kaikkensa jokaisessa projektissa. Tämän lisäksi yritysarvoistamme löytyvä välittäminen korostuu myös asiakastyössä.

Koko paketti kerralla

Meiltä saat LED-näytöt ja kaiken muun tarvittavan yhdestä paikasta. Meiltä saat näytön lisäksi tietoa näytön ylläpitopalvelusta ja sen toiminnasta, koulutuksen hallintaohjelman käyttöön, sekä tarpeen tullen apua etäyhteyden välityksellä. Riippuen tarpeistasi, voimme myös luoda sopivat mainosviestit ruudulle sekä opastaa ja antaa tukea aina tarvittaessa.

Laatu

Käyttämiämme LED-näyttöyksiköitä ja -komponentteja käytetään ympäri maailmaa. Tehtaan suorittamien laatutestauksien jälkeen suoritamme vielä Suomessa oman testauksen: rasituksen, virrankulutuksen, kirkkaudensäädön ja käytön osalta. Vasta tarkistuksien jälkeen on tuote valmis asennettavaksi.

Ekologisuus

Asetamme aina näyttöjen kirkkauden säätymään ympäristön kirkkauden mukaisesti. Tekniikkaa hyödyntämällä LED-näytöt käyttävät vähemmän energiaa, esimerkiksi vuoden pimeinä aikoina, ja uusin teknologia takaa energiatehokkaan ratkaisun.

Räätälöinti

Suunnittelemme juuri tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden. Suunnittelutyöstä omaamme kokemusta arkkitehtien, maanmuokkaajien, rakentajien, insinöörien ja konsulttien parissa. Kauttamme saat villeimpiinkin ideoihisi vaikuttavia LED-näyttöjä – juuri sinulle kustomoiduista paneeleista ja sopivista osista.

Huolto ja reagointiaika huipussaan

Kompaktin yrityksemme joustavuus ja komponentteja valmistavien tehtaiden kanssa tehty tiivis yhteistyö takaavat, että asiat hoituvat nopeasti ja ongelmat korjataan heti. Huollamme LED-näytöt niin paikan päällä kuin toimitiloissamme Pirkkalassa. Varastoltamme löytyy aina varaosia LED-ratkaisuiden huoltoa varten, jotka asennetaan yli 10 vuoden elektroniikan ja sähköalan rautaisella ammattitaidolla.

Oikea kirkkaus varmistettuna

Toimittamamme LED-näytöt testataan ja kirkkauspykälät säädetään vielä käsin, jolloin varmistetaan esitysmateriaalin näkyminen oikealla kirkkaudella, sillä liian kirkas näyttö saisi asiakkaan katseen kääntymään pois.

Asenne!

Työntekijöidemme asenne on rautaa ja työyhteisömme perustuu ihan oikeasti välittämiseen, tasa-arvoon, avoimuuteen ja rehellisyyteen. Työt hoidetaan sovitulla aikataululla ja asiakkaan puolesta tehdään kaikkemme, jotta lopputulokseen sekä käyttökokemukseen ollaan tyytyväisiä. Jidokan ja asiakkaan yhteinen matka ei myöskään lopu näytön valmistumiseen, vaan tarjoamme tukea sekä vinkkejä myös sen jälkeen.

Olemme täällä täysin sinua varten ja odotamme innolla yhteistyötämme!

Esimerkkejä ratkaisuistamme

LED-näytöt Jidokalta - Äänekoski Tulostaulu ja mainosnäyttö
LED-näytöt Jidokalta -Monitoimiareena Pankkari LED-näyttö seinässä
LED-näytöt Jidokalta - asiakastarina TYS LED-näyttö
LED-näytöt Jidokalta - Xpress Wash Pirkanmaa LED-näyttö P10
LED-näyttö Jidokalta - Toijalan Rautatieasema LED näyttö - mainosta ilmaiseksi
LED-näytöt Jidokalta - Ellivuori LED-näyttö
LED-näytöt Jidokalta - Äänekoski Jäähalli ulkonäyttö

Asiakastarinat ja käyttökohteet

Yhteystiedot

Ari
AriNäyttöratkaisujen myynti
Puh: 050 555 6000
Juho-Matti
Juho-MattiMainosnäyttöjen materiaalit
Puh: 040 671 9990

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro lisää, niin teemme tarjouksen!

Kerro lisää kohteestasi viestissä, niin pääsemme heti alkuun. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.