Project Description

Automaattisesti valoisuuden mukaan säätyvät LED mainosnäytöt meiltä

LED-näytöt

Jidoka toimittaa avaimet käteen kokonaispaketin. Osaamme ottaa huomioon erilaiset asiakkaiden tarpeet yksilöllisesti! Meiltä onnistuu erilaiset rakentamiskohteet, LED -näytön telinerakenteet, sopivien yksiköiden valinta kohteen mukaisesti sekä konsultaatio näytön valinnassa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Pirkkalassa, ja toimitamme näyttöjä ympäri Suomea.

Meidän kautta saat henkilökohtaisen avustuksen oikeanlaisen LED -seinän valintaan. Valitsemme kanssasi erilaisiin tarkoituksiin sopivat ja kustannustehokkaat LED-seinäratkaisut. Käytämme viimeisintä teknologiaa Jidokan toimittamissa ratkaisuissa. Ammattitaitoa löytyy useiden vuosien takaa, sekä lukuisten rakennusprojektien takaa.

Kaikki lähtee sinusta – eli mikä on tarpeesi?
Mieti, mitä haluat saavuttaa näytön avulla?

Anna meidän auttaa. Saavutetaan tavoitteesi yhdessä.

led-screen

Kokemus

Meillä on useiden vuosien kokemus mainosnäyttö -ratkaisuista. Tarkkailemme koko ajan alan kehittymistä, niin Suomessa kuin maailmalla tapahtuvissa trendeistä. Olemme kokemuksen perusteella oppineet mitkä ratkaisut sopivat Suomen haastaviin olosuhteisiin.

Yrityksestämme löytyy monia eri alojen asiantuntijaa, aina koodareista rakennusalan ammattilaisiin. Monipuolinen osaaminen on selkeä vahvuutemme, jolloin työt etenevät sovitusti aikataulussaan. Toteutamme puolestasi suunnitteluprosessin sekä kokemuksemme puolesta voimme auttaa lupa-asioiden hoitamisessa.

Taustalla kun on vielä tiivis yhteistyö Led-komponenttien valmistaviin tehtaisiin, niin asiat hoituvat sovitusti. Meiltä löytyy myös elektroniikka osaamista 10 vuodelta. Yrityksen sisällä käytämme termiä ”Jidoka perhe”, joka on sitoutunut toimimaan parhaansa mukaan. Yritys arvoistamme välittäminen korostuu asiakastyössä.

Avaimet käteen

Saat yhdestä paikasta kaiken tarvittavan LED- näyttöä varten. Saat itsellesi tietoa ylläpitopalvelusta näytön toiminnasta, koulutuksen hallintaohjelman käyttöön sekä tarpeen mukaan etäyhteyden avulla apua. Tarpeesi huomioiden, voimme luoda sopivat mainosviestit ruudulle tai vastata sisällönhallinnasta näytön osalta.

Laadukkuus

Käyttämiämme LED-näyttöyksiköitä ja komponentteja käytetään ympäri maailmaa. Tehtaan suorittamien laatutestauksien jälkeen suoritamme vielä Suomessa oman testauksen: rasituksen, virrankulutuksen, kirkkaudensäädön ja käytön osalta. Tarkistuksien jälkeen tuote on valmis asennettavaksi.

Ekologisuus

Asetamme näyttöjen kirkkauden säätymään ympäristön kirkkauden mukaisesti. Tekniikkaa hyödyntämällä näytöt käyttävät vähemmän energiaa esim. pimeässä. Myös uusinta teknologiaa käyttämällä saavutetaan energiatehokas ratkaisu.

Räätälöinti

Suunnittelemme juuri tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden. Suunnittelutyöstä omaamme kokemusta arkkitehtien, maanmuokkaajien, rakentajien, insinöörien ja konsulttien parissa. Kauttamme saat villeimpiinkin ideoihisi vaikuttavia LED-seiniä, juuri sinulle kustomoiduista paneeleista ja sopivista osista.

led mainosnäyttö

Huolto – Reagointiaika huipussaan

Taustalla kun on vielä tiivis yhteistyö komponentteja valmistaviin tehtaisiin, niin asiat hoituvat nopeasti. Huollamme LED -näyttöjä niin paikan päällä kuin toimitiloissamme Pirkkalassa. Varastolta löytyy varaosia LED-ratkaisuiden huoltoa varten. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös elektroniikan ja sähköalan rautaista osaamista 10 vuoden ajalta, joka takaa työn laadun.

Unohda häikäisevät LED-näytöt

Toimittamat ratkaisut testataan ja kirkkauspykälät säädetään vielä käsin, jolloin varmistetaan esitysmateriaalin näkyminen oikealla kirkkaudella. Liian kirkas näyttö saa asiakkaan katseen kääntämään pois päänsä.

Asenne!

Työntekijöidemme asenne on rautaa. Työt hoidetaan sovitulla aikataululla ja asiakkaan puolesta tehdään kaikkemme, jotta lopputulokseen sekä käyttökokemukseen ollaan tyytyväisiä. Jidokan ja asiakkaan yhteinen matka ei lopu kesken, vaan tarjoamme tukea sekä vinkkejä myös näytön valmistuttua.

Ratkaisun tiedot

KÄYTTÖKOHDE

Sisä- ja ulkotilat

SAATAVILLA OLEVAT TARKKUUDET

P 1.2 – 30
(Pikselien välinen etäisyys mm)

KABINETIN KOKOLUOKKA ESIMERKKI

96 x 80 cm

NÄYTTÖKOKONAISUUDEN ESIMERKKI

P4 – 3,9m² – Turun Ylioppilaskyläsäätiö
P6 – 3,93 m2Autopesu Neste Häijää
P10 – 21,5m² – Neste Häijää
yli 81m² – ETRA Megacenter Pirkkala

RESOLUUTIO

Riippuu kabinettien lukumäärästä ja tarkkuudesta

EDUT

Saumaton kuvapinta-ala
Energiatehokas
Pitkä käyttöikä
Voidaan koota mihin muotoon ja tilaan on tarve
Paras ulkokäyttöön
Kirkkaudeltaan mukautuva

Esimerkki ratkaisut

Toijalan Rautatieasema LED näyttö - mainosta ilmaiseksi
Ellivuori LED näyttö

Kiinnoistuitko? Ota yhteyttä ja kerro lisää, niin teemme tarjouksen!

Kerro lisää kohteestasi viestissä, niin pääsemme heti alkuun. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.