Project Description

Proavera Oy

Äänekoskelle innovatiivinen tulostaulujärjestelmä

Äänekoskelle toteutettiin usean eri näyttöpinnan järjestelmä uuteen Äänekosken Jäähalliin. Kyseessä on yksi maailman energiatehokkaimmista jäähalleista, joka ansaitsi myös saada kehitystyön tuloksena innovatiivisen tulostaulujärjestelmän. Tekniikka mahdollistaa viestinnän ja mainostuksen jäähallin yleisölle sekä jäähallille saapuville vieraille.

Innovatiivisen tulostaulujärjestelmästä tekee sen täysi muunneltavuus, lajien sekä tapahtumien perusteella. Kun laji vaihtuu valikosta, myös kaikki näytöllä näkyvät elementit mukautuvat sen mukaisesti. Vastaavasti kun urheilutapahtumia ei ole, LED näyttöpinnat esittävät mainoksia asetettujen ajastusten mukaisesti. Ohjaaminen onnistuu millä tahansa kosketusnäytöllä. Järjestelmän käyttö on toteutettu niin ettei se vaadi kovin pitkää perehdytystä käyttämiseen, vaan kuka tahansa voi oppia käytön hetkessä.

Tulostaulujen lisäksi jäähallin nimikylttikin on digitaalisesti toteutettu. Se mahdollistaa täysin uusia mahdollisuuksia esim. hallin nimen myymisessä tai liikkuvien elementtien käytön Jäähallin nimessä.

Kokonaisuutena asennukset sujuivat jouhevasti. Haastavassa asennusympäristössä otettiin huomioon Jäähallin käyttö, jolloin asennus voitiin tehdä mahdollisimman vähäisellä häiriöllä jäähallin käyttäjille. Jidoka on tarjonnut tukea sekä päivittänyt palautteen perusteella toiminnallisuuksia tulostaululle.

Äänekoskella digitaalisuus on viety kertaheitolla ansaitsemallensa tasolle.

Projektin tiedot

TOTEUTUSPÄIVÄ

2020

KOKO

Useita eri kokoja

Infonäyttöjärjestelmän näytöt: 21-84″
LED näytöt : 5-16 m2

Kuvat toteutuksesta:

MainosLED tuote sekä aulatilan käsidesiannostelija muistuttamassa vierailijoita käsihygieniasta

Ottelutapahtuman turvallisuudesta muistuttaa käytäville sijoitetut käsidesiannostelijat infonäytöillä.

Pankkari Äänekoski Areena:

Äänekosken monitoimiareena – Pankkarin seinällä viestii yli 16m2 P10 LED näyttö Äänekoskelle sekä monitoimiareenan pihaan saapuville ihmisille.

2-puoleinen tienvarsinäyttö:

Äänekoski-Suolahti välille Jidoka pystytti kaksipuoleisen yli 16m2 P10 tienvarsinäytön, joka viestii autoilijoille näkyvällä paikalla. Mahdollistaa taktisen mainonnan toiseen suuntaan kulkeville ihmisille esim. kellonajan perusteella kun työmatkaliikenne kääntyy.

Jidokalta löytyy valikoimasta monenlaisia välineitä viestintään, tilan ja tarpeen mukaisesti:

Haluatko näkyä? Ota yhteyttä, niin autetaan alkuun!

Tarvitsetko lisätietoja tai onko mielessäsi kysymyksiä näytöistä? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.