Videoseinät paneeleista koottuna

Videoseinä useammasta paneeleista koottuna on kustannustehokas tapa muodostaa iso ja näyttävä videoseinäpinta tilaan kuin tilaan. Eri kokoisista paneeleista saa koottua tilaan sopivan, aina kirkkaan ja näyttävän kuvapinnan.

Jidokan toimittamalla videoseinällä on mahdollista näyttää materiaalia 24/7, sillä paneelimme ovat Digital Signage -laatua ja tehty kestämään. Kuvasignaalin saat haluamaasi laitteeseen HDMI -johdolla, tai vaikka jollakin langattomalla laitteella, kuten Barcolla, Chromecastilla, Microsoft Wireless Display Adapterilla tai esimerkiksi Jidokan omalla mainoslaiteella.

Yleisin videoseinä vaihtoehtomme on 4 x 49″ Full HD LCD -paneeleista koottu 2,3m leveä ja 1,3m korkea videoseinä, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

iso videoseinä

Perustiedot

PANEELIN KOKO

49″, 55″, 65″. Saatavilla myös muita kokoja tilan mukaan

PANEELIEN VALMISTAJA

LG tai Samsung

PANEELIEN RESOLUUTIO

FULL HD / Saatavilla myös 4K

TYYPPI

Digital Signage

KIINNITYS

Seinään tai erilliseen lattiajalustaan

Miksi hankkia videoseinä Jidokalta?

Helppo sisällönhallinta

Käytä ohjausyksikköämme tai liitä näyttöön HDMI -johto, mistä tahansa lähteestä. Voimme myös hoitaa puolestasi niin sähköpuolen, asennukset kuin sisällön lataamisen tapahtumien aikana. Koska kuva on jaettavissa HDMI-jakajalla, voi jokaisessa paneelissa voi olla omaa sisältöä.

Nopea toimitus ja asennus

Iso pinta-ala nopeasti saatavilla. Katseluetäisyys on sopiva näyttöseinällä, niin läheltä kuin kaukaa, koska jokainen paneeli toistaa tarvittaessa Full HD -laatuista kuvaa (1920 x 1080 pikseliä). Näyttö voidaan asentaa helposti yksittäisten paneelien ansiosta täysin teille sopivalla tavalla esimerkiksi liikuteltavaan tai kiinteään lattiatelineeseen, tai ripustaa seinälle.

Monipuoliset käyttökohteet

Messut: Saa osastollesi iso ja läheltä katsottava pinta-ala. Jokaisen paneelin Full HD -tarkkuuden avulla voit esitellä tarkkojakin videoita/opastuksia isolta näytöltä. Onko yritykselläsi videoita? Nyt on loistava sauma vahvistaa brändiäsi ja huokua laadukkuutta. Huomioi, että voimme asentaa paneelit haluamallasi tavalla sopimaan osastoosi.

Tapahtumat: Oletko tapahtumantuottaja? Haluatko saada ihmiset osallistumaan tapahtumaan samalla tavoin kuin sosiaalisessa mediassa?
Tuo some tapahtumaasi näyttöseinän avulla, ja aktivoi ihmiset keskustelemaan ja jakamaan tietoa.

Vaatekaupat: Mainosta vaatemerkkiäsi ja kerro tarjouksistasi. Tuotemerkkien mainosvideot eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä!

Ravintolat: Esittele tarjottavat ja sesonkituotteet liikkuvaa kuvaa hyödyntäen. Tuo mehukkaimmat ruokalistat esiin ja tee ravintolaillallisesta kokemus!

Hotellit ja aulat: Luo näyttöseinällä tunnelmaa tilaasi. Voit muokata tilastasi viihtyisän keitaan, tai tuoda Lapin revontulet aulabaariisi. Saat varmasti asiakkaissa wow-fiiliksen aikaiseksi! Sopii myös mainiosti kokous/palaveritiloihin, joissa yleisö on lähellä.

Valvomot: Jaa tärkeät tietosi näyttöseinälle, usealle eri paneelille. Voit liittää HDMI:n kautta, minkä tahansa laitteen näyttöön, ja tuoda toistaa sisältöä yhdelle paneelille tai koko näyttöseinälle – olipa kyseessä videokuva, seurattavat laitteistotietoja tai toteutettavat työtehtävät.

Opastus/matkailupalvelut: Seutusi parhaat palat näyttävällä videoseinällä, matkailupisteesi seinällä. Viesti, vaikuta ja liikuta ihmisiä värein ja kuvin!

Entä onko videoseinän kiinnittämisessä jotain erityistä, mitä pitää huomioida? 

Jos seinälle asennetaan 2 x 2 videoseinä, niin se kestää melkein minkä seinämateriaalin kanssa tahansa, koska paino on pieni ja jokainen moduuli kiinnitetään erikseen. Näin jokaiseen kiinnitykseen kohdistuu erittäin pieni painovaikutus. Jokaista paneelia varten tulee kaksi vaakasuoraista kiskoa, jotka kiinnitetään seinään ja joiden päälle näytöt ripustetaan. Puuseinään kiskot voidaan kiinnittää suoraan puuruuveilla. Betoni, tiili ja kipsilevyseinään suositellaan kyseiseen materiaaliin soveltuvia kiinnitysproppuja.

Etsitkö jotain isompaa tai monimutkaisempaa ratkaisua? Videoseinästä on mahdollista rakentaa käyttötarpeen ja näyttävyyden mukaan erikoisempia, kookkaita pinta-aloja.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

videoseinä eri yhdistelmät

Kuvia toimittamistamme ratkaisuista

iso videoseinä Laikun talo
näyttöseinä kokoustilassa Proavera
3x3 videoseinä Munkkivuoren kirkossa
2x2 videoseinä neuvottelutila

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Ota yhteyttä ja palaamme sinulle vastauksen kera!

Onko mielessäsi paikka videoseinälle? Kaipaatko erikoisempaa kiinnitysratkaisua? Suunnitellaan yhdessä sopivin.