Neste Häijää – Sastamalan suurin ulkonäyttö!

Jidoka Technologies Oy on rakentanut Sastamalan suurimman ulkonäytön Neste Häijää -liikenneasemalle. Neste Häijää on Sastamalassa sijaitseva monipuolinen Neste -liikenneasema, joka sisältää kattavat liikenneasemapalvelut. Rakennettu LED ulkonäyttö on kooltaan 21,5m2 ja se koostuu 28 moduulista eli kokonaisesta näyttöyksiköstä. Näyttöpinta-ala on 3,2 metriä korkea sekä 6,72 metriä leveä. Näyttö on suunnattuna Porista päin tulevalle Valtatie 11 liikenteelle, osoittaen kohti liikenneympyrää. Tarkkuudeltaan LED mainosnäyttö on P10, eli paras katseluelämys on yli 10 metristä. LED yksiköillä kokonaispaino on 1120 kg, kaapelia on vedetty yhteensä useiden satojen metrien edestä ja kahvia kului asennustöiden aikana 47 kuppia.

Häijään Nesteen Janne Jokinen on hankinnasta innoissaan. Jokinen uskoo näytön tuovan lisää asiakkaita ja uusia mahdollisuuksia. Jokisen mielestä yhteistyö Jidokan kanssa on sujunut erinomaisesti.

Hyvällä ennakkosuunnittelulla paras tulos

Mainosnäytön suunnittelu aloitettiin yhteistyössä puoli vuotta aikaisemmin, sisältäen useamman katselmuksen sopivasta sijoituspaikasta ja aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Ennen asiakkaalle menoa näyttöä testattiin Jidokan toimistolla vallitsevissa olosuhteissa. Mainosnäytön kirkkaustasot on säädetty etukäteen viikkojen testien perusteella. Kirkkaus säätyy automaattisesti aina ympäröivän kirkkauden mukaisesti. Ympäristöä tarkkailee kamera, joka ottaa valoisuudesta mittauksia tietyllä aikavälillä, ja tämän mukaan säätää ennalta asetetulle tasolle kirkkauden. Koimme ominaisuuden erittäin tärkeäksi, että näyttö on heti säädetty alusta asti oikein ja testattu, jotta pimeällä ajavalle autoilijalle ei tulisi mahdollista haittaa näytöstä.

Ennen asennusta asiakkaalle annettiin tarkka aikataulu asennustöistä sekä tietoa heti, jos jotakin tarkentavaa tietoa asennukseen liittyen oli saatavilla. Näytön pystytys ja asennus kestivät kaikkiaan 2 päivää. Ensimmäisenä päivänä metallinen runko asennettiin paikoilleen, johon kiinnittyivät LED ulkonäytön yksiköt. Samana päivänä LED ulkonäytön ohjaustietokone laitettiin kuntoon materiaalin näyttämistä varten, sekä annettiin käyttökoulutus. Toisena asennuspäivänä  johdot kabinettien välillä kytkettiin, sekä tapahtui rungon yksityiskohtien viimeistely, paikan päällä tehtiin vielä testausta, valoisuusanturin kytkentä ja varmistettiin että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Kolmantena päivänä tapahtui vielä hienosääntöä sekä materiaalin ajastuksia asiakkaalle valmiiksi, jotta käyttö tulevaisuudessa on mahdollisimman jouhevaa ja helppoa.

Neuvoja varten loimme etäyhteyden, jolloin pystymme reagoimaan nopeasti ja auttamaan asikasta tarvittaessa. Tuki ei jää näytön valmistumiseen, sillä olemme aina valmiina auttamaan asiakasta.

Jidoka on innovatiivinen, dynaaminen, yksilöt ja asiakkaat huomioiva yritys Pirkkalasta. Erikoistunut IoT -sovelluksiin, Digital Signage -ratkaisuihin, Web -toteutuksiin ja mobiilikehitykseen. IoT-tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan Pirkkalassa, Suomessa.

Lisätietoja tarjoavat:

Petri Kiiskinen, Toimitusjohtaja, petri.kiiskinen@jidoka.fi, puh. 040 184 7841
Alex Bern, Rekrytointi ja myynti, alex.bern@jidoka.fi, puh. 050 464 0184

Projektin tiedot

Häijää, Sastamala, Pirkanmaa

PÄIVÄMÄÄRÄ

Elokuu 2018

PROJEKTIN TYYPPI

Digital Signage

NÄYTTÖOSUUDEN KOKONAIS PINTA-ALA

21,5m²

OPTIMAALINEN KATSELUETÄISYYS

+10 metriä

NÄYTÖN KOKONAISMASSA

1120kg

Kuvat mainosnäytöstä

sastamalan suurin ulkonäyttö
sastamalan suurin ulkonäyttö
Neste Häijää mainosnäyttö