“Olemme saaneet jo lyhyessä ajassa katsojilta kiitosta uudesta videoseinästä ja siellä näytetystä materiaalista. Lisäksi yritykset ovat olleet innokkaita hankkimaan näkyvyyttä omalle toiminnalleen näytöllä. “
Pekka Palonen, Nokian Pyry, toimitusjohtaja
Ottelutapahtuma uudelle tasolle Nokialla

Kuva 1. Näyttöseinä on loistava lisä jäähalliin, kun halutaan tuoda ottelutapahtumiin monipuolista sisältöä.

Laadukkuutta jokaisella tasolla

Näyttöseinän kautta Nokian Pyry tarjoaa katsojille entistä laadukkaampaa ottelutapahtumaa Suomi-Sarjan tasolla. Koottu näyttöseinä on kooltaan jättimäinen, mitä on helppo kasvattaa entisestään tarpeen vaatiessa, lisäämällä paneelien lukumäärää. Jidokan toimittaman näyttöseinän etuna on huipputerävä kuvanlaatu, vasteaika ja paneelien kirkkaudentoisto jäähallin ympäristöön. Näyttöseinän paneelien laatu mahdollistaa näyttävät pelaajaesittelyt, yleisön hehkutukset sekä mainosmateriaalit.

Nokian Jäähallin videoseinä

Kuva 2. Kuvaa kelpaa tarkastella myös läheltä. Kuvassa näkyvät paneelien reunat häviävät kokonaan, kun Näyttöseinää tarkastelee katsomosta käsin.

Toteutimme Nokian Jäähalliin myös kustomoidun kiinnitysratkaisun, jolloin se on optimaalisella korkeudella katsomoa ajatellen. Näyttöseinän paneelien laajat katselukulmat mahdollistavat mediamateriaalin näkemisen jäähallin melkein jokaisesta nurkasta. Investointina Näyttöseinää voidaan käyttää pitkälle tulevaisuuteen, lisäksi monipuolisesti sekä kustannustehokkaasti.

Yhteistyö ja toimitus Jidokan kanssa on ollut vaivatonta, he ovat sitoutuneet palvelemaan asiakasta tarpeiden mukaan…
Useat Jidokan työntekijät ovat tulleet tutuiksi prosessin aikana ja heitä kaikkia yhdistää lämminhenkinen asiakaspalveluasenne.

Pekka Palonen, Nokian Pyry, toimitusjohtaja

Lue lisää…