Vuokrattava LED-kärry tilapäistarpeeseen

Jidokan vuokrattava LED-kärry on vuokrakäyttöön sopiva ja helposti siirrettävä näyttö, jolla teet tapahtumastasi näyttävämmän ja viestit tehokkaasti yleisölle. LED-kärryllä teet kätevästi lisätienestejä mainosmyynnillä, mainostat tapahtuman palveluita tai informoit yleisöä seuraavista esiintyjistä, tai esimerkiksi näytät viikon pelin isommalta screeniltä. Täydellinen vaihtoehto esimerkiksi:

  • messut
  • tapahtumat
  • konsertit
  • joulutorit
  • yritysjuhlat
  • julkistamistilaisuudet

Ottamalla Jidokan vuokrattava LED-kärry käyttöön tapahtumasi ajaksi, saat helppokäyttöisen sekä tapahtumaan sopivan kokonaisratkaisun. Tarvitset vain verkkovirtaa ja HDMI-kaapelin (myös langaton kuvansiirto mahdollinen) aineistojen näyttämiseen näytöllä – vinkit ja avun tähän saat suoraan Jidokalta!

LED-kärryn vuokra-ajat alkaen yhdestä päivästä ylöspäin! Kysy tarkempaa tarjousta sales@jidoka.fi!

vuokrattava led-kärry

Perustiedot

NÄYTÖN KOKO

5,64m2

RESOLUUTIO

544 x 288 pikseliä (aineistot tuplana)

TYYPPI

Siirreltävä LED-kärry
hydraulisella nostimella

VAADITTAVA KÄYTTÖALUE

leveys 2,65m x pituus 4,10m

KORKEUS MAASTA

n. 1,6m

KÄYTTÖJÄNNITE JA -VIRTA

220v
1x16A (Schuko naaras)

Helppo sisällönhallinta

Käytä videoiden ja kuvien näyttämiseen ohjausyksikköämme tai liitä näyttöön HDMI-johdon kautta mistä tahansa lähteestä aineistoa. Mahdollista hyödyntää langatonta lähetystä näytölle esim. Chromecast. Näyttöön on mahdollista liittää myös äänentoistojärjestelmä 3,5mm audio liitännällä. Voimme myös hoitaa puolestasi niin asennukset kuin sisällön lataamisen tapahtumia ennen.

Nopea toimitus ja asennus joustavalla aikavälillä

Iso pinta-ala nopeasti saatavilla niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Voimme toimittaa näytön paikan päälle lisämaksusta, tai sen voi hakea toimistoltamme.

Täydellinen valinta tapahtumaasi

Messut: Hanki osastollesi iso ja läheltä katsottava pinta-ala. Jokaisen paneelin Full HD -tarkkuuden avulla voit esitellä tarkkojakin videoita/opastuksia isolta näytöltä. Onko yritykselläsi videoita? Nyt on loistava sauma vahvistaa brändiäsi ja huokua laadukkuutta!

Tapahtumat: Oletko tapahtumantuottaja? Haluatko saada ihmiset osallistumaan tapahtumaan samalla tavoin kuin sosiaalisessa mediassa?
Tuo some tapahtumaasi näyttöseinän avulla, ja aktivoi ihmiset keskustelemaan ja jakamaan tietoa. Samalla voit pitää yleisön ajantasalla tapahtuman kulusta ja luoda tunnelmaa musiikein ja videoin!

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen vuokrattavalla LED-kärryllä!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ari Hassinen
Näyttöratkaisujen myynti
050 555 6000
ari@jidoka.fi

Ari Hassinen

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.