Digitaaliset LED-näytöt tehokkaaseen viestintään

Digitaaliset LED-näytöt ovat nykypäivää ja niiden hyödyt esimerkiksi mainonnassa, asiakkaiden informoinnissa, ja yrityksesi näkyvyyden kehittämisessä ovat kiistattomat. Digitaalisella viestinnällä säästät niin aikaa kuin rahaakin, kun sisällön voi siirtää näytölle näkyviin heti sen valmistuttua. Nykymaailmassa on kuitenkin tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkailleen ajankohtaista tietoa nopealla aikataululla ja näyttävästi.

Meiltä löydät kaikki näyttöratkaisut sekä helppokäyttöiset aineistonhallintaohjelmistot niihin. Tarjontaamme kuuluvat niin liikuteltavat LED-näytöt ja LED-kärryt erilaisiin tilaisuuksiin kuin isompien installaatioiden ja tulostaulujen suunnittelu, toimitus, asennus ja huolto.

Mikäli näyttöpinnan hankkiminen mietityttää tai tarvitset lisää ideoita sen käyttöön, soita Arille tai käy lukemassa blogistamme 108-tapaa, joilla ottaa kaikki hyöty irti digital signage -laitteestasi, tai nappaa 5 vinkkiä LED-näytön hankintaan. Tarjoamme myös ohjeita tehokkaiden mainosten tekoon LED-näytöille.

LED-näytöt kätevänä kokonaisuutena

Jidokan näyttöratkaisut kustomoidaan aina asiakkaan toiveisiin sopivaksi ja kokonaisvaltainen pakettiratkaisu säästää aikaa, kuluja ja hermoja. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun tarpeeseenne eikä teidän tarvitse pohtia esimerkiksi näytön ja ohjelmiston yhteensopivuusongelmia, sillä Jidokalla ne toimivat varmasti.

Erikoistumme kokonaisvaltaisten näyttöratkaisujen toimittamiseen, mutta tarjoamme myös erikseen näyttöjä ja ohjelmistoja jo olemassa oleviin kokonaisuuksiin. Meiltä löydät videoseinät neuvotteluhuoneisiin, tulostaulujärjestelmät sekä isot tienvarsinäytöt etät vuokrattavat LED-kärryt, joten valikoimamme on erittäin laaja. Näyttömme ovat jo käytössä niin jäähalleissa, kirkoissa, huoltoasemilla ja kiireisissä kahviloissa kuin myymälöissä, kokoustiloissa ja tienvarsilla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka auttavat mielellään teille parhaan ratkaisun löytämisessä!

Helppo sisällönhallinta Jidokan ohjelmistoilla

LED-näytöt ovat päätuotteitamme, mutta Jidokan ehdottomana myyntivalttina on uniikki sisällönhallintajärjestelmämme, joka tekee materiaalien lataamisesta ja sisällön hallinnasta helppoa kaikille. Tekniikan ei tarvitse olla monimutkaista ja pitkällistä koulutusta vaativaa, mikä on ollut lähtökohtana kaikkien järjestelmien suunnittelussa. Tavoitteenamme on tuoda digitalisaatio kaikille ja siksi sen pitääkin olla helposti lähestyttävä.

Sisällönhallintajärjestelmämme on tällä hetkellä käytössä kaikissa omissa näytöissämme ja suurimmassa osassa asiakkaidemme näyttöjä sekä tulostaulujärjestelmässämme, jonka kehitys on jatkuvaa asiakaspalautteen pohjalta. Mikäli teitä kiinnostaa tulla testaamaan tulostaulujärjestelmäämme Pirkkalan toimistoon tai kuulla lisää järjestelmästä, soita Arille numeroon 050 555 6000 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@jidoka.fi.

Tarkempia tietoja tuotteistamme löydät:

Yhteyshenkilöt

Ari
AriNäyttöratkaisujen myynti
Puh: 050 555 6000
Juho-Matti
Juho-MattiMainosnäyttöjen materiaalit
Puh: 040 671 9990

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.