Käytössäsi Olevat Palvelut, Meidän Asiantuntijoilta

OTA YHTEYTTÄ

Digitaalinen esitystekniikkaa

Digitaaliset näytöt ovat merkittävässä asemassa mainos- ja tiedotusvälineinä. Digitaalisiin näyttöjen avulla säästät aikaa ja rahaa aineistoa luodessa, sillä muutokset ovat mahdollisia välittömästi. Olemme Jidokalla vieneet digitaalisia näyttöjä hyödyntävän mainonnan ja tiedottamisen aivan uudelle tasolle hyödyntämällä kehittämäämme Smart Hub IoT-alustaa.

Jidokan digitaalinen mainonta on vuorovaikutteinen, älykäs ja täysin langaton! Materiaalin hallinta on kätevää, helppokäyttöisen Campaign Management Systemsin avulla.

Ammattilaiset apunasi!

Olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavia, pitkäjänteisiä ja osaavia ohjelmistokehitysammattilaisia jo yli kymmenen vuoden ajan. Vankan ohjelmistokehitysosaamisen lisäksi, asiakasrajapinnassa työskentelevät ohjelmistokehittäjämme omaavat tehokkaan ja hedelmällisen yhteistyön vaatimat kommunikointi- ja ryhmätyötaidot. Ohjelmistokehittäjämme viihtyvät erinomaisesti asiakasprojekteissa asiakkaidemme omissa tiloissa ja tinkimättömän osaamisensa lisäksi tuovat projekteihin loistavan ja rennon ilmapiirin, sekä huippuasenteen työntekoon. Katso viereisestä videosta, kuinka ohjelmistokehittäjämme Joni kuvaa ohjelmistotyötä asiakkaalla. Ohjelmistokehittäjillämme on osaamista mm. seuraavista ohjelmointiympäristöistä, teknologioista ja viitekehyksistä: Java, C#.NET, HTML5/CSS3, JavaScript, Spring framework, WPF, Vue, AngularJS, Node.js, Android, Windows Phone, Linux (+ embedded), C++, Qt, Python, PHP, WordPress, JUnit, MySQL, Oracle, PostgreSQL, Bootstrap, Moment.js, JSON, jQuery, Hibernate, jne. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset osaavia ja luotettavia osaajia vahvistamaan omaa tuotekehitystäsi tai ohjelmistoprojektityötäsi kustannustehokkaasti ja pitkäjänteisesti!

Connectivity & IoT -ratkaisut

Olemme kehittäneet oman IoT-laitteen, Jidokan Smart Hubin. Smart Hub -ohjausyksikkömme on pieni, täysverinen mobiiliserveri, joka pohjautuu ARM-teknologiaan ja Linux-käyttöjärjestelmään. Kyseessä on luotettava ja monipuolinen tietokone, joka hyödyntää mobiiliyhteyttä (3G/4G) Internet-yhteyden muodostamiseen. Laitteiston suunnittelu ja kokoonpano tehdään Suomessa – meidän omissa tiloissamme Pirkkalassa. Asiakastarpeen mukaan varustamme ohjausyksiköt tehokkailla antenneilla, tarjotakseen luotettavia Connectivity-palveluita WiFi:n yhteyden avulla, siellä missä GSM-verkon kattavuus on hyvin heikko. Juuri tämän ominaisuuden takia Smart Hubimme ovat käytössä mm. Karibian merellä risteilevissä huvijahdeissa ja kenttätyössä Iso-Britanniassa paikoissa, joissa tavalliset matkapuhelimet eivät saa yhteyttä GSM-verkkoon.

Smart Hub on myös varusteltavissa antureilla, jolloin siitä tulee IoT-kontrolleri. IoT-kontrollerilla voi kerätä tietoa ja analysoida sitä paikallisesti tai siirtää sen suoraan palvelimelle. Jalostamalla antureista saatua tietoa voit hyödyntää sitä esim. päätöksentekoprosessissa. Olemme valmistaneet jo yli 10 000 kappaletta Smart Hub -ohjausyksikköämme, jotka on asennettu brittiläisiin takseihin, busseihin, utility-sektorin ajoneuvoihin sekä huvijahteihin. Smart hubilta onnistuu myös aineiston lataus sekä esittäminen Digital Signage -ratkaisuissa. Kehitämme jatkuvasti Smart Hub -ohjausyksikköä ja sen takana olevaa laitteistoa.

WordPress suunnittelu, toteutus & optimointi

Meillä on laaja kokemus Web- ja Internet-toteutuksista. Olemme toteuttaneet kaikenkokoisia WordPress-projekteja. Yrityksessä on kokemusta erilaisista WordPress-teemoista ja -plugineista mm. Advanced Custom Fields eri versioineen (ACF), Relevanssi, WP All Import Pro, Polylang, WPML, Timber (+ Twig-templatekieli), Ajax Load More ja Woocommercen. Osaamista löytyy myös omien pluginien toteuttamisesta sekä Vue.js:n ja React:n hyödyntämisessä WordPress-toteutuksissa. Meillä on asiantuntemusta myös WordPress -sivustojen suorituskyvyn ja vasteaikojen testauksesta ja optimoinnista.

Testaamisen laatua

Olemme toimineet testauksen ja testiautomaation eritystehtävissä jo yli kymmenen vuotta. Meillä on kokemusta testauksen eri osa-alueilta:

  • Testauksen suunnittelu
  • Testauksen hallinta/raportointi
  • Yksikkötestauksen automatisointi
  • Toiminnallisen testauksen automatisointi
  • Suorituskykytestaus
  • Luotettavuustestaus

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.