AUKIA 2018-04-06T20:38:04+00:00

Project Description

Aukia – Kokonaisvaltaista Palvelua!

OTA YHTEYTTÄ!

Koskikeskus, Tampere

NÄYTTÖSEINÄ

Otimme Jidoka Technologies Oy:n toimittaman Näyttöseinä-ratkaisun käyttöön Tampereen Koskikeskuksen liikkeessämme joulukuun 2016 alussa. Tavoitteenamme oli kiinnittää kauppakeskuksen vierailijoiden huomio näyttävällä mainosaineistollamme ja ohjata heidät tehokkaammin liikkeeseemme tekemään ostoksia. Onnistuimme siinä tavoitteessa erittäin hyvin, ja kyseinen ratkaisu näkyi vahvana joulukaupan lisäyksenä välittömästi. Tulosten perusteella arvioimme ratkaisun maksavan itsensä takaisin jo ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Myymälöiden visuaalisen viestinnän ratkaisujen toimittajana ja kumppanina Jidoka Technologies Oy on tarkka, luotettava ja hyvin palveleva. Jidoka on tukenut meitä mainosaineiston viimeistelyssä, ja se on ollut nopea ja joustava lataamaan uutta aineistoa Näyttöseinäämme. Yhteistyö Jidokan kanssa on sujunut mallikkaasti, ja tarkoituksenamme on hankkia Jidokalta lisää myymälöille tarkoitettuja visuaalisen viestinnän ratkaisuja. Lämpimästi suosittelen Jidoka Technologies Oy:tä visuaalisen viestinnän ratkaisujen toimittajana.

JÄTTITABLETTI

Olemme edenneet Aukian kanssa heidän toiveidensa mukaisesti, ja tuoneet aika ajoin esille uusinta uutta Digital Signagen parista.  Toimitimme Tampereen Aukia -liikkeeseen 43″ Jättitabletin, palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Kirjoitimme aikaisemmin aiheesta laajemmin verkkokaupan tuomisesta kivijalkamyymälään. Lue Timon mietteet, kun Jättitabletti on ollut liikkeessä apuna jo usean kuukauden ajan.

Jidokan jättitabletti myymälässä, sovituskoppialueen välittömässä läheisyydessä, toimii hyvin sekä myyjien että asiakkaiden tukena valikoiman esittelyssä. Tabletin kautta myyjä voi esitellä asiakkaalle helposti erilaisia tuotevaihtoehtoja sekä saatavuustietoja ei ainoastaan oman myymälän, mutta myös ketjun ja verkkokaupan valikoimista. Helppo käyttöliittymä on taannut myös sen, että asiakkaat ovat voineet omatoimisesti tutustua myymälän ajankohtaisiin kampanjoihin ja tuoteuutuuksiin.

Timo Aukia

Projektin tiedot

PÄIVÄMÄÄRÄ

Tammikuu 11, 2017

ASIAKAS

Aukia

PROJEKTIN TYYPPI

Digital Signage

Kuvat projektista

Jäikö joku mielen päälle? Ota yhteyttä!

Kaipaako yrityksesi uusia keinoja myynnin tueksi? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä parhaat ratkaisut.