Vempele verkkokauppa on avattu helpottamaan ihmisten elämää tarjoamalla hyväksi havaittuja tuotteita. Tuotevalikoimasta voit rakentaa automaatiotuotteista älykkään hallintajärjestelmän kotiisi.

Olemme huomanneet, että älykkyydestä ei tarvitse maksaa maltaita. Voit saada kotiisi arjen luksusta pienemmälläkin summalla.

Vempele verkkokaupan sivuille lisätään tuotteita, sitä mukaan kun olemme todenneet sekä testanneet ne päivittäisessä käytössä toimiviksi. Vempele sisältää myös yrityksille ja ammattikäyttöön suunnattuja mainosnäyttöjä, jotka ovat tarkoitettuna käytettäväksi 24/7.

Etuina Vempele verkkokaupassa ovat laajat maksutavat sekä toimitusvaihtoehdot. Isoimpien tavaroiden kanssa katsotaan paras tapa yhdessä toimitukselle. Ps. Nopein tapa, eli nouto, onnistuu Jidoka Technologies Oy:n Pirkkalan toimistolta.

Haluamme kehittää palvelua paremmaksi, joten kaikki palaute on tervetullutta!

www.vempele.fi

Vempele on verkkokauppa, joka tarjoaa älykkäitä elektronisia tuotteita, tarkoituksena helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää. Suurin osa myytävistä tuotteista sopii niin kotiin ja yrityksille.