ohjelmistokehittäjä työpaikat

Ohjelmistokehittäjä työpaikat

Avoinna olevat työpaikat ohjelmistokehittäjille:

  • Ohjelmistokehittäjä, Front End (esim. JavaScript, Vue.js, React)
  • Ohjelmistokehittäjä, Back End (esim. Java, Spring MVC, Spring Boot, C#, C++, Python, Linux, C)
  • Ohjelmistokehittäjä, Full Stack (esim. Java, Spring MVC, Spring Boot, C#, C++, Python, Linux, C, JavaScript, Vue.js, React)

Oletko rehellinen, sinnikäs, oppimiskykyinen ja -haluinen, motivoitunut, ennakkoluuloton ja muista välittävä ohjelmistokehittäjä?
Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa korostuu välittäminen, tasa-arvo, avoimuus, rehellisyys ja joustavuus?
Haluatko kehittää mullistavia älykkään tiedottamisen ratkaisuja, IoT-toteutuksia tai luoda massiivisia järjestelmiä, joilla on koko Suomen kansalle merkitystä?

Jos vastauksesi edellä esitettyihin kysymyksiin on kyllä, sopisit selvästi joukkoomme!

Löydä ohjelmistokehittäjä työpaikat Jidokalta, jossa pääset heti mukaan porukkaan, joka auttaa aina toisiaan tarpeen tullen ja jotka viihtyvät saman yrityksen leivissä pitkään. Matkalla pääsee myös kokemaan yhtä sun toista, mikä näkyy myös Facebook-sivujamme selatessa. Harjoittelijamme eivät turhaan halua jatkaa meillä kesätöiden ja työharjoitteluiden jälkeen vaan meillä on oikeasti mukavata täällä, kuten blogistamme käy ilmi!
Työpaikka ja työnteko ovat kuitenkin iso elämää, joten parhautta on löytää se oma paikka, jossa viihtyy ja saa olla oma itsensä – ehkä Jidokasta voisi tulla se toinen koti myös sinulle?

Meillä saat aidosti tehdä sitä, mitä osaat parhaiten, ja kehittyä haluamaasi suuntaan yhdessä kannustavien kollegoiden ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Alla olevasta videosta näet esimerkiksi Jonin kertomuksen siitä, millainen aloitus hänellä oli Jidokalla – ja kyseinen mieshän koodaa meillä tänäkin päivänä. Muita lisätietoja yrityksestä löydät ohjelmistokehitys-, historia– ja työntekijätarinat-osioiden puolelta.

Jos ohjelmistokehittäjä työpaikat kiinnostavat ja haluat tietää lisää, laita rohkeasti viestiä alapuolella olevan lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä rekryvastaavaamme Alexiin, 050 464 0184 tai alex@jidoka.fi!
Tervetuloa keskustelemaan uusista mahdollisuuksista Jidokan toimistolle!

Muut ohjelmistokehittäjä työpaikat ja avoimet haut löydät Rekrytointi-sivuston alta.

Hae meille töihin tästä!
Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.