Katseet kääntyy varmasti!

Taksiyrittäjille lisäansioita

Taksialan kilpailu kiristyy entisestään. Taksilain muutoksen jälkeen yrityksiä on syntynyt paljon lisää. Samalla jokaisella taksilla on kuluja autosta, ylläpidosta sekä vakuutusmaksuista jne.

Hankkimalla taksitopin ajoneuvosi katolle saat lisätuloja mainoksista. Taksitopissa on uutuusarvoa, joka huomataan liikenteessä sekä taksitolpalla. Taksiyrittäjänä voit saada joko kiinteän kuukausimaksun tai provision mainosmyynnistä.

Liity nyt mukaan! Ensimmäiset erottuvat paremmin liikenteessä!

Askel eteenpäin

Isoissa kaupungeissa näet nykyisin paikalleen asennettuja digitaalisia näyttöjä melkein joka paikassa. Jidokan Taksitoppi on seuraava askel tulevaisuuteen mainostamisessa. Taksin päällä oleva taksitoppi on kaksipuoleinen digitaalinen mainosnäyttö, joka herättää paljon kiinnostusta missä tahansa se liikkuukaan. Nyt voit viestiä kirkkaasti muita paremmin ja nopeammin.

Kaksipuoleisella näytöllä värit toistuvat raikkaan kirkkaina, säässä kuin säässä. Taksitoppi on testattu -30 pakkasessa ja +40 helteessä jotta se toimii luotettavasti.

Tuotteen edut

Taksitoppi

+ Vaivattomuus. Mainokset vaihtuvat etänä, ei joutoaikoja eikä monimutkaista käyttöä.
+ Säädettävyys. Kirkkaus säätyy automaattisesti sensorin mukaan.
+ Helppous. Voidaan asentaa taakkatelineiden päälle.

Taksitoppi tarkemmin

SÄÄNKESTÄVÄ

IP65

RESOLUUTIO

768 x 256 pikseliä

KESKITETTY HALLINTA

Pilvipalvelun kautta päivitettävissä

ITSENÄINEN OPTIMOINTI

Monitoroi ja kontrolloi useita eri muuttujia mm. kirkkautta

HELPPOUS

Täysin automaattinen, käynnistyy ja sammuu automaattisesti

Helppo käytettävyys

Taksitoppi on taksin päälle sijoitettava kaksipuoleinen LED-tekniikkaa sisältävä näyttö. Se on uusi tapa viestiä kaupunkikuvassa liikkuville ihmisille, vaikka taksin paikallaan ollessa. Taksitopin asennustyöt auton katolle vievät ainoastaan hetken aikaa, jolloin ajoneuvo on mahdollisimman vähän poissa käytöstä.

taksitoppi_yrittäjälle

Taksitoppi tarkemmin

Taksitopit: Tarkkoja ja laadukkaita. Värit toistuvat kirkkaina missä tahansa sääolosuhteissa, vaikka suorassa auringonvalossa. Taksitopin paneeli takaa korkean kontrastin ja värien toiston laajalla katselukulmalla.

Rankkaan ulkokäyttöön tarkoitettu: Taksitoppi on suojattu ulkopuolisilta säänvaihteluilta. IP65 suojaus takaa laatua ja kestävyyttä Suomen talviin asti. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia tuulesta, pölystä, sateen piiskaamisesta ajon aikana, loskasta, lumesta, jarrupölystä tai ajoneuvojen pakokaasuista.

Kuvanlaadun optimointi: Näyttö tarkkailee ympäristöään ja tekee jatkuvaa analyysia valon sekä sääolosuhteita tarkkaillen. Taksitopin näytöissä muutokset tehdään kirkkauteen, jokaisen pikselin kohdalla. Tämä takaa tarkan kuvan missä tahansa sääolosuhteissa.

Jäikö joku mielen päälle? Ota yhteyttä!