Autopesula – XpressWash Tampere

Toteutimme mainospylonin sisään kaksi LED -näyttöä, P4 ja P10 -tarkkuuksilla houkuttelemaan ohiajavat autoilijat autopesulle.

XpressWash Turtola on XpressWash-ketjuun kuuluva pesukatu. XpressWash Turtolan etuina on 32-metrinen pesulinja, joka takaa salaman nopean pesun.  Konseptiin kuuluu ettei asiakkaan tarvitse nousta autosta, ja auton esipesu tehdään käsin. Näkyvää jälkeä syntyy niin sisällä pesukadulla, kuin ulkona LED -näytöllä.

LED -näyttöjen pinta-alat ovat 5m2 sekä 5,4m2. Sisäänkäynnin puolelle on toteutettu näyttö P4 tarkkuudella ja alueelle tulevan liikenteen puolelle P10. Tarkkuuserot eri puolelle pylonia tulevat optimaalisen katseluetäisyyden erosta. P10 puolella viestitään ohikulkeville autoille ja kauempaa lähestyville ajoneuvoille jo pitkän matkan päästä. Sisäänkäynnin puolelle näyttö on tarkempi, sillä asiakkaat ajavat aivan näytön vierestä pesulaan sisään ja näin on mahdollista mainostaa pesulaan tuleville asiakkaille vielä läheltä palveluita.

XpressWash Turtola sijaitsee optimaalisella paikalla LED -näyttöjen sijoittamisen suhteen. Ajoneuvot ajavat autopesulan ohi kauppa-alueelle, jolla sijaitsee suuri Turtolan kauppakeskittymä. Ostoksille saavutaan yleensä autolla kun alueella sijaitsee mm. useita tavarataloja, huonekaluliikkeitä, kauppakeskus ja katsastusasema. Näin saadaan potentiaalisen asiakaskunnan huomio kiinnitettyä isolla pystysuuntaisella näytöllä.

Mainontaa suunnitellessa, näyttöihin on mahdollista luoda omat materiaalit tai käyttää samaa kummallakin puolella. Tämä mahdollistaa viestien tarkentamisen eri puolille, uusille ja sisään tuleville asiakkaille. Aineiston hallinta on helppoa, nopeaa ja muuttuviin tilanteisiin voidaa reagoida nopeasti LED näytön avulla.

XpressWash sai koulutuksen sisällönhallintajärjestelmään sekä kasan vinkkejä ja ohjeita sisällöntuottamiseen, sekä mitä asioita kannattaa huomioida ja tarkkailla mainontaa tehtäessä.

Näytön valmistuttua, XpressWashilla uusittiin elokuun 2019 aikana koko pesulaitteisto. Tuona aikana LED -näytöllä pystyttiin viestimään asiakkaille muuttuneesta tilanteesta, sekä tulevasta uusitun pesukadun avajaisista syyskuussa. Muuttuvissa tilanteissa on helppo viestiä nopeasti erilaisin tarjouksin tai tiedottaa esim. mahdollisista vikatilanteista. Mainosnäytöillä on pyörinyt nyt useiden kuukausien ajan monipuolista tietoa mm. tarjouksia, aukioloaikatietoja ja poikkeustiedotteita.

Projektin tiedot

TOTEUTUSPÄIVÄ

6/2019

ASIAKAS

XpressWash

KIINNITYSRATKAISU

Mainospylonin sisään rakennetut vahvistukset sekä tarvittavat kiinnikkeet.
Kokonaisuus käytettävissä olevan tilan mukaan suunniteltu.

TARKKUUS

P4

KOKO

6,29 m2

PIKSELIEN MÄÄRÄ

512 x 768 pikseliä

TARKKUUS

P10

KOKO

6,14 m2

NÄYTÖN STRATEGISET MITAT

1,90 x 3,20 metriä

PIKSELIEN MÄÄRÄ

384 x 256 pikseliä

Jidokalta löytyy valikoimasta monenlaisia välineitä viestintään, tilan ja tarpeen mukaisesti:

Kuvat toteutuksesta:

LED-näytöt Jidokalta - Xpress Wash Pirkanmaa LED-näyttö P10

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja tai onko mielessäsi kysymyksiä näytöistä? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.